Oferta noua din partea celor de la FCSB pentru Morutan! O echipa din Rusia ofera aproape dublu!
SPORT

FCSB insistă să se intereseze de serviciile lui Olimpiu Moruțan, fotbalist care evoluează la FC Botoșani și care este văzut drept unul dintre mijlocașii de viitor din Liga 1. 

Oferta noua din partea celor de la FCSB pentru Morutan! O echipa din Rusia ofera aproape dublu!

Gigi Becali a dezvăluit că i-a transmis lui Valeriu Argăseală să facă o ofertă oficială de 600.000 de euro pentru Olimpiu Moruțan, crescând astfel oferta inițială, de 500.000.

"I-am zis lui Vali să le facă o ofertă celor de la Botoșani de 600.000 de euro pentru Moruțan. Îl cumpăr și îl las acolo să joace", a zis Gigi Becali la TV Digi Sport.

Valeriu Iftime a refuzat insa oferta lui Gigi Becali, de 600.000 de euro, în schimbul lui Olimpiu Moruțan. Mai mult, acesta a dezvăluit că are o ofertă din Rusia chiar la prețul la care îl dorește, adică un milion de euro.

”Am primit oferta Stelei, nu pleacă de la Botoșani la prețul ăsta. Va pleca doar pentru minimum un milion de euro, nu sunt așa grăbit să îl vând acum. Cine îl vrea să dea un milion plus procente la o vânzare ulterioară. Pot obține un milion din Rusia pentru Moruțan, însă nu cred că el e pregătit să stea într-o țară din fosta URSS. El trebuie să rămână în România. Există o sumă interesantă, peste un milion, însă din fosta URSS”, a spus Valeriu Iftime, la TV Digi Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
326

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
464

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
591

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...