O bijuterie de gol! Torpila de la 41 de metri l-a lasat masca pe antrenorul Borussiei - VEZI VIDEO

O bijuterie de gol! Torpila de la 41 de metri l-a lasat masca pe antrenorul Borussiei - VEZI VIDEO
Borussia Dortmund a pierdut pe terenul celor de la Hamburg, scor 0-3. Ultimul gol, marcat de mijlocaşul neamţ de orginie turcă Hakan Calhanoglu, a fost o bijuterie care poate concura cu succes la categoria golul anului, scrie gsp.ro.

In minutul 91, Calhanoglu şi-a asumat răspunderea executării unei lovituri libere de la 41 de metri. Ce a urmat l-a uimit şi pe Jurgen Klopp, carismaticul antrenor al finalistei Ligii Campionilor.

Calhanoglu a trimis o torpilă ce l-a lăsat fără răspuns pe portarul Weidenfeller. A fost prima victorie pentru Hamburg, după 6 înfrangeri consecutive.

Bayern Munchen conduce Bundesliga, cu 62 de puncte acumulate în 22 de meciuri, fiind urmată de Bayer Leverkusen, 43 de puncte în 21 de meciuri.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
29

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
19

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
38

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...