„Nu o să moară Liga 1 fără Dinamo! Avem nevoie și de vacanță!” Valeriu Iftime explică haosul din Liga 1: „Ce s-a întâmplat a fost un dezastru!”

„Nu o să moară Liga 1 fără Dinamo! Avem nevoie și de vacanță!” Valeriu Iftime explică haosul din Liga 1: „Ce s-a întâmplat a fost un dezastru!”

Patronul FC Botoșani, Valeriu Iftime, a votat pentru rămânerea lui Dinamo în Liga 1, dar spune că fotbalul  se va descurca și fără echipa din Ștefan cel Mare. Patronul celor de la Botoșani spune că ceea ce s-a întâmplat în fotbalul românesc după pandemia de coronavirus a fost un adevărat dezastru.

FC Botoșani a fost unul dintre cluburile care au votat scenariul în urma căruia Dinamo s-ar fi salvat de la retrogradare. Cu toate acestea, Valeriu Iftime amintește și de veniturile echipelor, care ar fi puternic afectate în cazul în care relația Ligii 1 cu deținătorul drepturilor TV va fi deteriorată.

Valeriu Iftime explică haosul din Liga 1: „Nu o să moară Liga 1 fără Dinamo! Avem nevoie și de vacanță!”

„Eu nu am avut o problemă de nivelul lui Dinamo. La noi a fost o sperietură. Povestea este că la noi nu a fost un focar. Avem nevoie de vacanță! Nu-i corect. Am mers până la capăt. Eu am judecat pentru varianta care a fost în normalitate. Ce s-a întâmplat după campionatul regulat a fost un dezastru. Suntem clubul cel mai viciat de către arbitri, din păcate”, a declarat Valeriu Iftime la Digi Sport.

FC Botoșani este aproape să se despartă de Andrei Chindriș, care a ajuns la un acord cu belgienii de la Mouscron. Valeriu Iftime confirmă și spune că este gata să îl repatrieze pe Fabbrini, dacă va accepta înjumătățirea salariului.

„Teoretic, cu Chindriș lucrurile sunt făcute, jucătorul s-a înțeles, noi ne-am înțeles cu clubul, dar lucrurile nu sunt semate. Confirmăm sumele de 700 de mii de euro. Nu îl dădea nici pe Chindriș acum, dar a intrat el în zodia orbului. L-aș lua în schimb pe Fabbrini, cu mult drag. Eu nu îi dau niciodată 14.000, cât are la Dinamo. Cel mai bine plătit jucător de la noi nu are nici jumtate”, a mai spus Iftime.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
274

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
331

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
766

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...