Noul transfer de la FC Botoșani a trecut prin clipe groaznice în Cipru! A fost operat și i s-au montat opt șuruburi

Daniel Celea va semna cu FC Botoșani. Fundașul de 28 de ani îl va înlocui pe Junior Pius, plecat în Portugalia.

Fotbalistul și-a petrecut ultimele șase luni în Cipru. A jucat nouă meciuri pentru Nea Salamis, dar, din cauza unei accidentări, a stat mult timp pe bară. Acesta și-a rupt clavicula în două, în luna august.

A fost operat și a fost nevoie de opt șuruburi pentru a-i reface clavicula. Clubul l-a susținut pe Celea, în recuperarea sa.

”Vă informăm că Daniel Celea a fost operat cu succes la spitalul Mediteranean din Limassol, după accidentarea serioasă suferită în meciul anterior. Vrem să îi mulțumim domnului doctor Kyriakos Kakavelakis, cel care s-a ocupat de Daniel și îi urmărește în continuare situația. Întreaga suflare alb-roșie este alături de Daniel, îi urează o recuperare rapidă”, anunțau cei din conducerea lui Nea Salamis la acea vreme.

A revenit pe teren la finalul lunii octombrie. În prezent, acesta este pregătit din punct de vedere fizic, dar nu a mai vrut să stea departe de casă și a ales să revină în România.

În vară, el a semnat cu Oțelul Galați, dar a plecat de la echipă după doar câteva săptămâni din cauza incompatibilității dintre el și antrenorul Dorinel Munteanu.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Călugărul din Botoșani care și-a anunțat sfârșitul cu trei zile înainte de a pleca la Domnul!

astăzi, 16:53

Călugărul Vitalie, din Botoșani, a trăit între anii 1891 și 1945. Acest cuvios părinte a fost un mare şi tăinuit sihastru român din Muntele Athos. Născut în anul 1891, era d...

Români întorși din străinătate pentru o nuntă, găsiți morți în apartamentul lor. „A murit și copila, au murit și părinții”

astăzi, 15:48

Tragedia a avut loc în Bistrița, iar cea care a sunat la 112 pentru a trage semnalul de alarmă a fost o vecină care a simțit un puternic miros de gaz în scara blocului. Potrivit Șt...

Comunicat: PSD Botoșani îi îndeamnă pe botoșăneni să voteze un președinte care unește, nu unul care dezbină cum au făcut Băsescu și Iohannis

astăzi, 14:33

PSD Botoșani anunță că peste 45.000 de botoșăneni au semnat pe listele de susținători depuse sâmbătă la Biroul Electoral Central alături de candidatura premierului Marcel Ciolacu la f...