Noul fotbalist al Stelei, Florin Tanase, sanse mari sa debuteze cu FC Botosani! VIDEO

Noul fotbalist al Stelei, Florin Tanase, sanse mari sa debuteze cu FC Botosani! VIDEO
Steaua a ajuns ieri la un acord cu Florin Tănase, jucător care a semnat un contract pe cinci ani.

Tănase nu va avea drept de joc în dubla cu Manchester City, din play-off-ul Champions League, fiindcă a evoluat deja în preliminariile Europa League cu Viitorul.

Totuşi, Florin are şanse mari să joace pentru prima dată în tricoul Stelei chiar în această săptămână. Vineri, trupa lui Reghecampf se deplasează la Botoşani, pentru partida din etapa a 4-a a Ligii 1.

Tănase ar putea fi o soluţie chiar la nivel de titular, urmând să-i ia locul lui Hamroun, unul dintre "ucigaşii" echipei, aşa cum îl numea Becali. Mai ales că Reghe și-ar dori să odihnească anumiţi jucători în perspectiva teribilului duel cu Guardiola şi compania.

Steaua şi Manchester City vor juca pe 16 august, în turul play-off-ului Ligii Campionilor. Meciul va începe la ora 21:45 și va fi în direct pe ProTV, DolceSport.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Medaliați la olimpiade naționale: Elevi care fac cinste școlii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 11:17
70

Elevii din Botoșani urcă pe podiumurile competițiilor naționale. Sunt apreciați pentru capacitatea lor de a descifra tainele cifrelor, și nu numai, de a sintetiza mii de ore de stiu în doa...

(A) ROLAND PARTNERS S.R.L. - Comunicat de presă

astăzi, 10:52
42

Beneficiarul ROLAND PARTNERS S.R.L., cu sediul în Municipiul Botoșani, Str. George Enescu, Nr. 2, Bloc P2, Scara A, Etaj 3, Ap. 9, județul Botoșani, urmează să implementeze proiectul "...

Acuzații de BLAT după meciul Petrolul - FC Botoșani. ”Arătau ca niște maidanezi jigăriți, gudurându-se pe lângă botoșănenii veniți la sigur…” (Video)

astăzi, 10:03
510

Partida a avut o dinamică extrem de imprevizibilă, asta după ce în minutul 67 prahovenii au solicitat un penalty pentru un fault asupra lui Musi, fotbalist împrumutat de FCSB la Petrolu...