Noi probleme in Liga 1: Chiajna cere amanarea meciului cu Steaua!

Noi probleme in Liga 1: Chiajna cere amanarea meciului cu Steaua!
Proaspat reprimita in Liga 1 dupa o decizie a celor de la TAS, Concordia Chiajna sustine ca nu va juca in etapa a treia cu Steaua, solicitand amanarea partidei.

Antrenorul ilfovenilor, Ionut Chirila, spune programarea meciului nu respecta regulamentele si astfel ea trebuie amanata la o data ulterioara.

"Conform regulamentului nu trebuie sa jucam sambata. Regulamentul spune clar ca stadionul data si ora meciului se anunta cu cel putin doua zile inaintea partidei! Intamplator, eu le-am dat liber jucatorilor mei. Acum ce fac, ii adun de prin Moldova, de pe unde sunt ei, cu tot cu neveste?", a spus Chirila la DigiSport.

In replica, managerul campioanei, Mihai Stoica, anunta ca nu sunt date disponibile in aceasta toamna pentru a reprograma partida.

"Suntem foarte aprope de calificarea in playoff-ul Champions League. Asta inseamna ca Steaua va juca in fiecare saptamana de doua ori. Nu exista o data libera. Avem deja un meci amanat si regulamentul spune ca toate partidele trebuie jucate pana la finalul turului", a replicat Meme.

Formatia Rapid Bucuresti va fi retrogradata in Liga 2 dupa o decizie luata vineri de Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Locul giulestenilor va fi luat de Concordia Chiajna, grupare pe care Rapid a invins-o intr-un meci de baraj pentru ramanerea in prima liga. Reveniti in Liga 1, ilfovenii ar fi trebuit sa joace primul meci al sezonului sambata seara, impotriva Stelei pe National Arena.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
36

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
214

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
88

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...