Neatenţia unei şoferiţe: Doua persoane ranite si trei masini avariate! FOTO
ACCIDENT!

Neatenţia unei şoferiţe: Doua persoane ranite si trei masini avariate! FOTO
Un accident rutier a avut loc in urma cu scurt timp pe strada Imparat Traian, din municipiul Botoşani! Doua persoane au fost ranite si trei masini au fost distruse, din cauza neatentiei la volan.

Un autoturism marca Opel, inmatriculat in Bulgaria, condus de o femeie, se deplasa pe strada Imparat Traian, dinspre sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta Botosani spre intersectia cu strada Octav Onicescu. La un moment dat, in dreptul unei treceri de pietoni, soferita a pierdut controlul volanului, intrand violent intr-un taxi parcat pe partea dreapta, acesta din urma ricosand intr-o Dacie Brek, ce era parcata in fata.

In urma impactului, soferita a suferit rani, fiind preluata de o ambulanta si transportata la spital pentru ingrijiri medicale. De asemenea, echipajul de ambulanta a preluat si un copil, care a suferit leziuni usoare.

La fata locului au ajuns si politistii, care vor deschide un dosar penal pentru vatamare coporala din culpa. Acestia urmeaza sa stabileasca si cauzele producerii accidentului rutier.











 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
53

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
21

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
41

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...