Moartea tragică a unui jurnalist: S-a prăbușit pe stradă și nu a mai putut fi salvat. Avea 47 de ani!

În vârstă de 47 de ani, era un ziarist drept și, în același timp, îndrăgit de toți cei despre care scria. A făcut cronici de meci, a scris pasionat despre fotbal și alte sporturi, până să se dedice zonei auto.

Moartea tragică a unui jurnalist: S-a prăbușit pe stradă și nu a mai putut fi salvat. Avea 47 de ani!

   FOTO: realitatea.net

Valentin Damian, unul dintre cei mai vechi și mai respectați jurnaliști ai Gazetei Sporturilor, a murit, miercuri seara. Avea 47 de ani.

Se întorcea de la un eveniment auto în Băneasa. Undeva în nordul Bucureștiului, i s-a făcut subit rău și un coleg de la "Adevărul" a încercat să-l ducă la spital, relatează gsp.ro. "Inițial a crezut că are un atac de panică, dar la un moment dat și-a pierdut cunoștința", spune acesta.

N-au ajuns prea departe și au chemat un echipaj SMURD. Ambulanța a venit foarte repede. Medicii s-au străduit să-l resusciteze pe ziarist vreme de aproape o oră chiar acolo, în zona Șoselei Kiseleff. Era în stop cardiac. Echipajul a ajuns la Spitalul Floreasca, unde medicii au continuat să se lupte pentru viața lui.

Puțin înainte de ora 19:00, doctorii au consemnat vestea care a paralizat redacția Gazetei și lumea presei: Vali Damian a murit.

În vârstă de 47 de ani, Vali Damian era un ziarist drept și, în același timp, îndrăgit de toți cei despre care scria și de publicul dedicat al mașinilor. A făcut cronici de meci, a scris pasionat despre fotbal și alte sporturi, până să se dedice zonei auto.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
615

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
463

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3003

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...