Mirel Rădoi, un car de nervi după incidentele de la România - Franța: "Sper să nu mai calce pe stadioane. Nu se poate tolera așa ceva!"

Mirel Rădoi, un car de nervi după incidentele de la România - Franța: "Sper să nu mai calce pe stadioane. Nu se poate tolera așa ceva!"

Atmosfera absolut superbă de luni seară, la Cesena, de la meciul România U21 - Franța U21, scor 0-0, în urma căruia ambele echipe din Grupa C au obținut calificarea în semifinalele lui Euro 2019, a fost umbrită de un incident în care a fost implicată soția lui Cristi Manea. În ambuscada creată, soția fotbalistului s-a ales cu o lovitură în figură, a fost umplută de sânge, astfel că a ajuns la spital în miez de noapte.

Potrivit Digisport.ro, Mirel Rădoi (38 de ani), selecționerul reprezentativei de tineret a țării noastre, a oferit mai multe detalii la conferința de presă, care a avut loc după meci. 

”A fost un incident care nu își avea locul. Au lovit-o fără motiv pe prietena lui Manea! Aș putea să spun cuvinte care mă pot depăși, dar sper că cei care au făcut aceste gesturi să nu mai calce pe stadioane. Nu se poate tolera așa ceva. Manea era devastat după meci! Fata a fost dusă la spital, o să aibă două copci”, a răbufnit Rădoi, la întâlnirea cu jurnaliștii.

Manea s-a dus la finalul meciului să-și sărute prietena, aflată în tribune, iar alte femei aflate lângă ea au dorit să-l felicite și ele pe jucător și s-au băgat în fața iubitei lui Cristi. Fotbalistul a bruscat-o pe una dintre femei, iar atunci a intervenit prietenul acesteia, care l-a îmbrâncit pe jucătorul de la CFR.

În acea ambuscadă, iubita lui Manea a primit un picior în figură și a fost umplută de sânge. Ceilalți fani din apropiere au sărit și ei la bătaie, iar Manea nu a rămas indiferent și a început să se lupte cu ei. În cele din urmă, spiritele s-au calmat, după intervenţia stewarzilor.

Echipa lui Ionuț Radu a oferit scene de nedescris la Cesena! Tricolorii au fost în culmea fericirii în Italia, după ce au ocupat prima poziție în grupa infernală, de unde nimeni nu credea că România U21 poate să iasă. La finalul meciului, naționala României a cântat și s-a bucurat alături de fani, iar jucătorii noștri l-au luat pe selecționerul Mirel Rădoi, l-au aruncat în sus și l-au îmbrățișat, ca mulțumire pentru că i-a ghidat spre o performanța uriașă, mai scrie sursa citată.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Premiul I obținut de un artist botoșănean la Festivalul de la Sarajevo! ”Truda de mii de ore este răsplătită” (Foto)

astăzi, 10:02
53

În perioada 25-29 aprilie 2024 se desfășoară Festivalul Internațional de Chitară de la Sarajevo, organizat de Asociația Chitariștilor din Federația Bosniei și Herțegovinei.Printre ...

Francofonie și dezvoltare durabilă la Botoșani: ”Să fie viață în oraș!” (Foto)

astăzi, 09:29
61

Miercuri, 24 aprilie 2024, Casa Corpului Didactic Botoșani a găzduit Conferința internațională “Vers des villes durables – Que la ville reste vivable!“ (traducere în conte...

Tragedie, noaptea trecută, la Suceava: Accident cumplit, doi tineri au murit pe loc! (Foto)

astăzi, 08:44
1130

Tragedia s-a produs noaptea trecută. Doi bărbați au murit după ce au intrat cu un motoscuter într-un podeț într-un sat din județul Suceava.Potrivit ISU Suceava, echipajele au int...