Mihai Bordeianu a plans dupa ce a ratat penalty-ul si a fost huiduit de suporteri: “Nu trebuiau sa reactioneze asa” – FOTO

Mihai Bordeianu a plans dupa ce a ratat penalty-ul si a fost huiduit de suporteri: “Nu trebuiau sa reactioneze asa” – FOTO
Mijlocasul echipei FC Botosani, Mihai Bordeianu, unul dintre cei trei localnici din lotul lui Leo Grozavu, a trecut prin momente neplacute in timpul meciului cu Concordia Chiajna.

Bordeianu a fost la un pas de a inscrie primul sau gol in Liga 1 si sa faca aceasta zi de neuitat, insa totul s-a transformat intr-un cosmar. In minutul 25, Mihai a fost trimis de Leo Grozavu sa execute lovitura de la 11 m, el fiind printre cei mai buni executanti de penalty-uri de la FC Botosani.

Presiunea a fost mare, iar fotbalistul botosanean a ratat. Vizibil apasat dupa ratare, Leo Grozavu a decis sa-l schimbe cu Gabriel Vasvari, iar ce a urmat a fost incredibil. Spectatorii prezenti pe stadionul Municipal l-au huiduit pe jucator, de parca ar fi primul fotbalist care rateaza un penalty.

Ajuns pe banca de rezerve, Bordeianu a izbucnit in plans, fiind oprit cu greu de colegi. Reactia suporterilor a fost criticata de antrenorul Leo Grozavu.

“Bordeianu este un jucator tanar si trebuie incurajat. In plus este localnic si spectatorii nu trebuiau sa reactioneze asa. El astazi a intrat pentru ca este un jucator mai in viteza, fata de Vasvari, si nefiind Gabi pe teren i-a revenit lui sarcina. Trebuie incurajat pentru ca este tanar", a spus Leo Grozavu.

Si finantatorul Valeriu Iftime a fost de aceeasi parere, adaugand ca ii pare rau ca Bordeianu a ratat.

“Imi pare rau pentru Mihai ca a ratat, imi pare rau ca a ratat intr-un moment dificil si imi pare si mai rau ca publicul nu intelege ca un copil ca Mihai trebuie incurajat. Nu poti sa-l scoti afara in fluieraturi", a declarat Valeriu Iftime.




 

 

Spune-ne opinia ta