Mihai Andrieş, atacant FC Botoşani: `Terenul ne-a creat multe probleme`

Mihai Andrieş, atacant FC Botoşani: `Terenul ne-a creat multe probleme`

 Autorul primului gol al formaÅ£iei botoşănene din partida cu Progresul BucureÅŸti, consideră că această victorie a scos FC BotoÅŸani din criză ÅŸi vor urma ÅŸi alte rezultate pozitive. Mihai AndrieÅŸ se află la primul gol  

Autorul primului gol al formaţiei botoşănene din partida cu Progresul Bucureşti, consideră că această victorie a scos FC Botoşani din criză şi vor urma şi alte rezultate pozitive. Mihai Andrieş se află la primul gol în acest sezon, în care şi-a propus să marcheze de cel puţin zece ori.  

- Cum a fost meciul?

- A fost dificil şi a văzut toată lumea acest lucru. Terenul ne-a creat multe probleme şi cred că dacă terenul era bun am fi învins la un scor mult mai mare.

 - Ai reuşit să spargi gheaţa…

- Este adevărat. Am mai dat două jumătăţi de gol cu Chiajna şi Tulcea, dar astăzi am marcat pentru prima dată în acest sezon. Sunt mulţumit în primul rând că am câştigat şi apoi că am reuşit să înscriu.

 - Å¢i-ai propus un număr de goluri în acest sezon?

- Normal trebuie să depăşesc numărul de goluri care l-am dat campionatul trecut şi să progresez. În sezonul trecut am marcat şase goluri, acum sper să reuşesc mai multe, măcar zece. Suntem abia la jumătatea turului şi este timp să realizez ceea ce mi-am propus.

 - Cum ţi s-a părut Progresul?

- Este o echipă bună, tehnică, dar cred că terenul le-a pus şi lor multe probleme. Eu aveam încredere şi înainte de joc că o să reuşim un meci bun şi o victorie, pentru că noi ne mobilizăm mult mai bine cu echipele mari. Cu echipele mici avem probleme.

 - A ieşit FC Botoşani din criză?

- Eu sper că da. Am avut trei meciuri cu rezultate nefavorabile, dar odată cu victoria din partida de astăzi eu cred că ne-am revenit. Eu sper să avem din nou o serie de jocuri în care să câştigăm şi să ne menţinem pe un loc cât mai bun în clasament. (Răzvan S.) 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(A) Comunicat de presă - Comuna Mihai Eminescu

astăzi, 13:54
22

Numele beneficiarului: Comuna MIHAI EMINESCUApel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de...

Botoșănean trimis în judecată: A încercat să îi mituiască pe polițiști cu 100 de euro

astăzi, 13:38
50

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au finalizat cercetările în cadrul unui dosar penal în care, la...

Coincidență de tip rusesc la FC Botoșani: După ce mai mulți fotbaliști s-au accidentat grav, preparatorul fizic pleacă!

astăzi, 13:28
78

Valeriu Iftime a dezvăluit că ancheta internă cu privire la nenumăratele accidentări din lotul lui FC Botoșani s-a încheiat.Doctorii i-au comunicat lui Iftime că nu este vina preparat...