Cristian Munteanu: `Dacă promovăm în divizia A, o să joc, iar dacă nu renunţ la cariera de fotbalist`

Cristian Munteanu: `Dacă promovăm în divizia A, o să joc, iar dacă nu renunţ la cariera de fotbalist`

 Fostul goalkeeper al formaÅ£iei Dinamo, Cristi Munteanu, actualmente portar ÅŸi în acelaÅŸi timp manager general la Progresul BucureÅŸti a spus că victoria echipei FC BotoÅŸani a fost 100% meritată. Cât priveÅŸte cariera sa, Cristi  

 

Fostul goalkeeper al formaţiei Dinamo, Cristi Munteanu, actualmente portar şi în acelaşi timp manager general la Progresul Bucureşti a spus că victoria echipei FC Botoşani a fost 100% meritată. Cât priveşte cariera sa, Cristi Munteanu a declarat că va renunţa să mai apere, dacă Progresul nu promovează în primul eşalon.

Cum ţi s-a părut meciul?

A fost un meci ce s-a disputat în condiţii destul de nefavorabile în care noi am fost echipa dezavantajată. Având o echipă mai tehnică, nu am putut să ne facem jocul aşa cum ne-am fi dorit din cauza terenului. A fost un meci de luptă, cei de la Botoşani au fost mai puternici şi consider că au câştigat meritat.

 Ce v-a lipsit astăzi să obţineţi un rezultat favorabil?

Probabil tupeul care trebuia să îl avem de la început. A fost şi terenul care ne-a creat probleme, jucătorii noştri neavând calităţile necesare de a juca pe un astfel de teren şi asta a fost istoria meciului. Am pierdut trei puncte importante în economia campionatului, dar cred că promovarea se joacă până la final.

 

 Pe cine vezi favorite la promovare?

 

În primul rând FC Braşov şi apoi trei-patru echipe care se luptă pentru locul II. Eu zic ă şi noi şi FC Botoşani, au şanse, dar promovarea se joacă, mai sunt multe puncte şi deocamdată nu se poate spune cine va promova.  

Crezi că FC Braşov e deja promovată?

După părerea mea da. Au o forţă şi au început destul de tare acest campionat şi eu cred că sunt ca şi promovaţi. Nu vreau să spun mai mult, dar ei vor fi promovaţi încă din tur.

De ce la Progresul în liga a doua?

Pentru că mi s-a oferit şi funcţia de manager general al clubului, sunt şi jucător şi avem un proiect frumos, care sper să îl realizăm.

Te gândeşti la o revenire ca jucător în divizia A?

Dacă promovăm în divizia A, o să joc, iar dacă nu renunţ la cariera de fotbalist. (Răzvan Sauciuc) 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bursă de 700 de lei pentru mamele minore care vor merge la școală

astăzi, 14:24
27

Ministrul Familiei, Tineretului şi Egalităţii de Şanse, Natalia Intotero, a declarat vineri, la Târgu Jiu, la o dezbatere privind abandonul şcolar organizată de CONAF, că mamele minore be...

(A) Comunicat de presă - Comuna Mihai Eminescu

astăzi, 13:54
45

Numele beneficiarului: Comuna MIHAI EMINESCUApel de proiecte gestionat de Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației finanțat din fonduri europene prin Planul Național de...

Botoșănean trimis în judecată: A încercat să îi mituiască pe polițiști cu 100 de euro

astăzi, 13:38
72

Ofițerii de poliție judiciară din cadrul Direcției Generale Anticorupție - Serviciul Județean Anticorupție Botoșani au finalizat cercetările în cadrul unui dosar penal în care, la...