Mesajul conducerii FC Botoșani pentru Moruțan: "Când te gândești că apar avioane, mașini, bani și femei, poți avea o mare problemă"
SPORT

Conducerea clubului FC Botosani spera ca faima si banii castigati din fotbal sa nu fie o problema pentru juniorul Olimpiu Morutan, care in aprilie implineste 18 ani.

 
Mesajul conducerii FC Botoșani pentru Moruțan: "Când te gândești că apar avioane, mașini, bani și femei, poți avea o mare problemă"

Jucatorul are un talent deosebit, iar FC Botosani incearca sa-l tina cu picioarele pe pamant. Valeriu Iftime spune ca la 18 ani poti avea o problema daca te gandesti la avioane, masini si femei.

"El este un copil care creste si depinde foarte mult de starea lui fizica si dupa aia mentala. Noi vom avea multa grija de el, ca sa educam copilul acesta. El are un talent special si deja sunt multi cu ochii pe el. E o perioada in care te poti pierde usor. La 18 ani, cu liceul neterminat, sa tot intrebe unul sau altul de tine, cand te gandesti ca apar elicoptere, avioane, bani, masini si femei, poti avea o mare problema. Cred totusi ca putem sa gestionam valoarea asta si sa avem cu ea succes. Fiecare convocare il aduce in lumina reflectoarelor, dar nu doar convocarea e importanta, ci jocul de acolo. Sa vezi ca marcheaza un gol, ca joaca meci de meci, ca joaca la noi meci de meci, sa devina un pion important. Deocamdata sunt multi care intreaba de el, dar la genul: Am auzit ca e bun, nu ni-l dati si noua? El trebuie sa confirme", a declarat Valeriu Iftime.  

 

Spune-ne opinia ta