Medalii obținute de sportivii botoșăneni la o competiție în Bacău (fotogalerie)

Duminică, 18 decembrie, clubul Kokoro a participat la competiția de karate, denumită de către clubul organizator CS HIKARU BACĂU, „Cupa Moș Crăciun”, în ton cu atmosfera frumoasă care ne înconjoară în aceste momente.

Competiția a avut loc la Onești, în județul Bacău și a fost dedicată în mod special sportivilor începători, dar au fost și categorii de luptă pentru avansați. Un număr de 150 de sportivi au acceptat invitația, aceștia venind din toate colțurile Moldovei, pentru a concura pentru un loc pe podium.

Din partea clubului Kokoro au participat și au urcat pe podium:

1. Robu Rareș - loc 3

2. Voiniciuc Marian - loc 2

3. Lucas Eduardo -  loc 1

4. Lucas Daria  - loc 2 

5. Mardari Sara - loc 3

6. Buzilă Andrei - loc 1

7. Gheban Alex - loc 3

8. Cucu Denis - loc 3

9. Cazacu Luigi - loc 1

10. Coriciuc Alexandru - loc 2

11. Coriciuc Florin - loc 1

12 . Oleniuc Teodora - loc 1

În calitate de arbitri la această competiție au participat, din partea C.S. Kokoro Botoșani, sportivii Bălan Vlădut, Patru Denisa, Simion Andrei și Adrian-Petru Gheban.

„Doresc să felicit, în primul rând, părinții celor 12 sportivi care au suportat povara costurilor financiare, din păcate nu tocmai mici, pentru deplasarea sportivilor. Mai ales acum în prag de sărbători. Și-au arătat încă o dată dragostea și devotamentul față de acest sport prin susținerea de care dau permanent dovadă și mă bucur enorm de faptul că eforturile le sunt răsplătite, deoarece toți sportivii participanți au obținut câte o medalie. Îi felicit și pe cei 4 arbitri delegați din partea clubului nostru, iar dintre aceștia o felicit în special pe Denisa Patru, care la această competiție a debutat în arbitraj și a avut o prestație incontestabilă”, a declarat sensei Mihai Pușcașu, președintele C.S. Kokoro din Botoșani.

Un moment unic la această competiție a fost realizat de elevii Școlii Naționale de Pregătire pentru Agenții de Poliție Penitenciară (SNPAPP), coordonați de instructorii Alex Panait și Ciobanu Nicolae. Aceștia au făcut o scurtă demonstrație în fața copiilor.

 „Sunt mândru de colegii mei de la Târgu Ocna. Este pentru a doua oară când participă la competițiile noastre pentru a face demonstrații și cel mai mult mă bucură să văd că dintre elevii mei, au fost unii interesați să afle mai multe detalii despre această meserie. Este o implicare extraordinară din partea instructorilor care anual participă la zeci de prezentări de genul cu viitorii agenți de poliție penitenciară. Felicitări încă o dată și pe această cale, colegilor mei”, a precizat sensei Mihai Pușcașu.  

Potrivit președintelui clubului, elevii sălii din Flămânzi au participat pentru prima dată la o competiție de karate și au reușit să ocupe un loc pe podium.

„Îl felicit pe instructorul secției deschise în Flămânzi, pe sempai Adrian Gheban – centură neagră 1 Dan, pentru că a reușit în mai puțin de un an să își pregătească câțiva dintre elevi, pentru debutul în competițiile de karate. Aceștia au reușit să se califice pe podium, obținând locul 1, 2 sau 3”, a adăugat Mihai Pușcașu.

„În concluzie, a fost un eveniment reușit, care ne-a bucurat cu vizita lui Moș Crăciun, el fiind cel care a împărțit medaliile și premiile pentru participanți. De asemenea, a fost un eveniment care încheie un an plin de rezultate frumoase și care ne face să ne dorim și pentru anul următor aceleași lucruri bune de îndeplinit. Pe această cale transmitem tuturor celor care ne susțin Crăciun Fericit și sărbători liniștite aproape de familie”, a completat sensei Mihai Pușcașu.
















 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Șeful IJJ Botoșani despre jandarmii pe cale de pensionare. „Asta este ceea ce ne dorim” (video)

Friday, 4 October 2024

Deficitul de personal este resimțit și la nivelul Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani, la fel ca în celelalte structuri MAI, însă nu într-un procent semnific...

Mesaj către diriginții elevilor și rolul pe care îl au în parcursul educațional. Bogdan Suruciuc: „Sunt situații de excepție în care consilierea nu are loc” (video)

Friday, 4 October 2024

În cadrul ședinței cu directorii și directorii adjuncți, prof. Bogdan Suruciuc, inspector școlar general al Inspectoratului Școlar Județean (IȘJ) din Botoșani, le-a transmis colegilor s...

Ponturi de la doi elevi din Botoșani pentru tinerii care vor să devină jandarmi. „Îi sfătuiesc să acorde o atenție sporită pregătirii fizice” (foto, video)

Friday, 4 October 2024

Până pe data de 6 octombrie, Inspectoratul de Jandarmi Judeţean (IJJ) din Botoşani desfăşoară activităţi de recrutare a candidaţilor pentru admiterea în instituțiile de &ici...