Astăzi: FCSB - FC Botoşani, ora 20.00! Ultimul meci al anului

FC Botoșani joacă astăzi, pe Arena Națională, ultimul meci al anului 2022, an slab din punct de vedere al rezultatelor pentru echipa antrenată acum de Flavius Stoican.
Vezi oferta Superbet pentru meciul cu FCSB!

O singură victorie au reuşit botoşănenii în ultimele nouă deplasări din campionat, 1-0 cu CFR Cluj (14 august 2022), în rest au patru remize şi tot atâtea partide pierdute.
Cele două echipe s-au mai întâlnit de 23 de ori în principala competiţie internă, de 17 ori s-au impus bucureştenii, un joc a fost câştigat de moldoveni, iar alte cinci partide s-au terminat la egalitate.
Urmărește totul despre meciurile tale preferate și descoperă cea mai bună ofertă de pariuri la Superbet!

Prima confruntare a avut loc pe 22 septembrie 2013, FC Botoşani - FCSB 1-2, marcatori Dinu, respectiv Szukala şi Piovaccari.
Cea mai mare diferenţă de scor s-a înregistrat în returul stagiunii 2013-2014, pe 31 martie, FCSB - FC Botoşani 4-0.
Cele mai multe goluri s-au marcat pe 8 noiembrie 2015, FCSB - FC Botoşani 5-3.

Unicul succes din contul moldovenilor: 29 iulie 2019, FCSB - FC Botoşani 0-2.
Cea mai recentă întâlnire directă din campionat: 1 decembrie 2022, FC Botoşani - FCSB 2-3. (Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!)
Flavius Stoican vs FCSB în toate competiţiile: 12 jocuri - două victorii - 3 remize - 7 înfrângeri.

Mediile de vârstă:
FCSB - 24 ani şi două luni, a doua cea mai mică din campionat;
FC Botoşani - 26 ani şi 4 luni.

Partida va fi transmisă în direct de PRIMA Sport, DIGI Sport și ORANGE Sport.
Vizitează una dintre cele mai bune platforme de pariuri sportive. Intră în SuperSocial, singura rețea socială dedicată pariorilor din România, și găsește-ți inspirația!

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un colegiu de renume și o școală rurală din Botoșani, decorate de Klaus Iohannis de Ziua Educaţiei!

astăzi, 13:05

”Onorăm rolul esenţial al tuturor celor care sunt parte a procesului de învăţământ în ghidarea tinerilor noştri pe calea cunoaşterii şi a asumării valorilor pe care se...

Carmen, o mamă văduvă din Botoșani, are nevoie urgent de ajutor după operație! (Foto)

astăzi, 12:41

”O poate aduce cineva cu mașina de la spitalul din Iași sau o poate ajuta cineva cu bani pentru a căuta o mașină care să o aducă acasă?”, este mesajul transmis public de către pre...

Diplomă de Vrednicie pentru botoșăneanul care salvează inimi: ”Este o onoare care ne amintește de misiunea noastră profundă” (Foto)

astăzi, 10:48

Vlad Plăcintă a primit, din partea Înalt Prea Sfinției Sale Teofan, Mitropolit al Moldovei și Bucovinei, Diploma de Vrednicie pentru întreaga activitate desfășurată în cadrul ...