MECI NEBUN PE MUNICIPAL! FC Botosani a condus de 4 ori, dar nu a reusit sa invinga pe Farul Constanta

MECI NEBUN PE MUNICIPAL! FC Botosani a condus de 4 ori, dar nu a reusit sa invinga pe Farul Constanta
Meci incredibil la Botoşani, unde formația gazdă a condus de patru ori, dar nu s-a putut impune, fiind egalată în prelungiri.

Botosanenii au inceput partida destul de haotic pana in minutul 18, cand brazilianul "Juninho" De Souza a profitat de o balbaiala in careul constantenilor si a introdus balonul in poarta din 3 m. De atunci si pana la pauza botosanenii nu au jucat nimic, sau mai bine zis au jucat "nimic". Constantenii au profitat si au egalat prim golul reusit de Patrulea dupa o faza trasa la indigoo cu cea in care De Souza a marcat pentru FC Botosani.

La pauza, atacantul Marius Matei a fost aspru criticat de suporterii aflati la tribuna 0, iar jucatorul Botosaniului s-a revansat in partea secunda cand a reusit sa inscrie dupa ce a ajuns singur in fata fostului portar al Stelei, Cornel Cernea. Bucuria botosanenilor nu a durat foarte mult pentru ca Sascau a marcat superb din lovitura lobera lateral dreapta.

Imediat dupa golul primit, Marius Popescu l-a trimis in atac nou-venitul El Hadji Diouf. Inspiratie buna din partea tehnicianului, pentru ce senegalezul a reusit sa marcheze pentru 3-2. Insa nici de aceasta data FC Botosani nu a putut tine de rezultat pentru ca Sascau a marcat din nou, de aceasta data in interiourul careului, dupa o eroare a apararii botosanene. In minutul 90, Flavius Chisu a marcat primul sau gol de cand a venit la Botosani, reusind sa duca echipa locala din nou in avantaj, un avantaj care avea sa fie de doar 4 minute. Constantenii au reusit a patra egalare in ultimele clipe al jocului prin Ivanovici.

Rezultat final 4-4 si singurele vesti bune de la echipa locala sunt jucatorii De Souza si Diouf care au dovenit ca au clasa si pot oricand ajuta echipa. (Ionut Tabultoc)

Intra pe www.sport.botosani.ro pentru a afla reactii dupa meciul de duminica!


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
15

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
181

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
343

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...