Meci decisiv la Sala Polivalentă. CSM Botoșani va juca împotriva echipei CSM II Vaslui

Meci decisiv la Sala Polivalentă. CSM Botoșani va juca împotriva echipei CSM II Vaslui

CSM Botoșani va susține miercuri, 15 decembrie, de la ora 12:00 în Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă” din municipiul reședință de județ, ultimul meci decisiv din acest sezon, împotriva echipei CSM II Vaslui.

„E ultimul meci al echipei noastre din acest sezon regular pe teren propriu și ne dorim ca alături de acești minunați băieți care vor duce din nou echipa în Liga Zimbrilor, să fie cât mai mulți fani. Dorim să sărbătorim împreună acest parcurs de excepție și calificarea în play-off-ul promovării în Liga Zimbrilor”, a declarat Cătălin Stoleru, președintele CSM Botoșani.

Participarea la meci este permisă doar pentru persoanele care sunt vaccinate împotriva virusului SARS-CoV-2 și pentru care au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare, respectiv persoanele care se află în perioada cuprinsă între a 15-a zi și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu virusul SARS-CoV-2. Intrarea la acest meci este gratuită.

Totodată, CSM Botoșani va pune în vânzare 2500 de bilete și va organiza o tombolă, după ce toate biletele vor fi epuizate.

Iubitorii handbalului și a sportului sunt invitați de către CSM Botoșani să susțină echipa, în aceste momente, din orice colț al țării sau chiar din străinătate, prin achiziționarea unui bilet sau mai multe, în valoare de 10 lei.

Pentru a intra în tombolă, cetățenii trebuie să achiziționeze un pachet de minimum 10 bilete și vor putea câștiga un tricou de joc original, iar cel care va ieși pe locul doi va putea câștiga o eșarfă originală, ambele semnate de către toți componenții echipei.

Tombola va fi organizată imediat după epuizarea celor 2.500 de bilete puse la vânzare.

„Banii obținuți în urma acestei campanii vor fi folosiți pentru organizare. Deplasarea, cazarea, masa, transportul, medicamentele si testele Covid-19, cât și plata salariilor jucătorilor vor fi susținute din banii strânși din vânzarea biletelor”, declară reprezentanții clubului.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ciolacu face lămuriri după gafa de la Timișoara în care a jignit moldovenii. „Sunt moldovean așa cum sunt ardelean, bănățean, oltean sau bucovinean.”

Vineri, 26 Aprilie 2024
267

Marcel Ciolacu a revenit cu lămuriri după ce a inflamat opinia publică atunci când a afirmat că se simte jignit dacă e făcut „moldovean“, el fiind din Buzău. Asociația Mișca...

Opt tineri viitori jandarmi au finalizat primul stagiu de practică la IJJ Botoșani! (foto)

Vineri, 26 Aprilie 2024
449

Ștefan, David, Iulian, Marcel, Alin, Andrei, Octavian și Antonio, elevi ai Școlii Militare de Subofițeri Jandarmi ,,Petru Rareș" din Fălticeni, au terminat, vineri, primul lor stagiu de pra...

Complice la furt, băgat în închisoare pentru aproape 3 ani!

Vineri, 26 Aprilie 2024
138

În cursul zilei de joi, polițiștii din Gura Humorului au fost înștiințați despre emiterea mandatului pedepsei cu închisoarea privind pe un bărbat de 43 ani, domiciliat în...