Meci de infarct între FC Botoșani și FC Voluntari. Spectatorii au avut parte de șase goluri, două eliminări și un penalty ratat în ultimul minut al jocului

FC Botoșani este în continuare „lanterna roșie” a Superligii, cu doar 8 puncte adunate după primele 16 partide!

Meci de infarct între FC Botoșani și FC Voluntari. Spectatorii au avut parte de șase goluri, două eliminări și un penalty ratat în ultimul minut al jocului

   Foto: Prima Sport

Moldovenii sunt, de asemenea, singurii care nu au reușit să obțină nici măcar o victorie în turul sezonului regular, rezultatele înregistrate de ei fiind 8 egaluri și 8 înfrângeri, după ultimul meci disputat acasă, în compania celor de la Voluntari.

Înaintea acestei partide, jucătorii FC Botoșani aveau un plus la moral, după remiza din etapa precedentă cu Farul Constanța, scor 1-1. FC Botoșani înregistrase până atunci șase înfrângeri consecutive în campionat și Cupă.

După plecarea lui Dan Alexa de pe banca tehnică, Andrei Patache a rămas principalul responsabil de la FC Botoșani. Deși este conștient că ar putea fi înlocuit în scurt timp de Valeriu Iftime, Patache vrea să facă o impresie bună ca antrenor interimar.

”Este prima etapă din retur, sper că a venit timpul să spargem și noi gheața și să luăm cele trei puncte. Punctul cu Farul a fost foarte bun pentru moralul băieților, am avut o săptămână bună, au reacționat foarte bine, sper să aibă o atitutine foarte bună la meciul cu FC Voluntari. Nu m-a surprins victoria lor la U Cluj, fiindcă i-am analizat și au o echipă bună, matură, cu talie”, declara Andrei Patache, potrivit prosport.ro, înainte de meciul cu FC Voluntari.

FC Botoșani – FC Voluntari 3-3, în runda a 16-a din Superliga a fost un meci splendid cu de toate: penalty-uri, cartonașe roșii și 6 goluri! Bonus, un final de infarct, cu o lovitură de la 11 metri ratată în minutul 90+8.

Cel puțin, FC Botoșani a întrerupt șirul nesfârșit al înfrângerilor, obținând încă un punct important și micșorarea distanței față de Dinamo, penultima clasată, ceea ce conferă în continuare echipei un moral bun și încrederea într-un reviriment pe prima scena fotbalistică.

Partida dintre FC Botoșani și FC Voluntari a putut fi urmărită la televizor pe posturile Digi Sport 1, Orange Sport și Prima Sport 2, dar și în format Live Video Online pe www.prosport.ro.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Câte clase trebuie să ai ca să poți conduce o mașină, ce spune legea!

Vineri, 26 Iulie 2024
751

Prin urmare, toți cursanții trebuie să citească și să rețină prevederile din legea circulației. Iar la finalul pregătirii, susțin un examen teoretic, în cadrul căruia răspund la &ic...

Șoferi din Suceava, prinși pe drumurile din Botoșani cu lemne transportate ilegal!

Vineri, 26 Iulie 2024
70

În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că acesta nu deține documente legale pentru cantitatea de 1,5 metri cubi material lemnos transportată, motiv pentru care a fost sancțion...

Invitatul de la Știri cu Gelu Graur: ”Cea mai frumoasă perioadă din an este atunci când sunt pe două roți, împreună cu soția mea!”

Vineri, 26 Iulie 2024
295

Pasiune, adrenalină, călătorii rapide, dar și riscuri în trafic, deseori teribilism și, din păcate, uneori tragedii. În Botoșani, în fiecare lună, zeci de persoane obțin per...