Meci castigat intr-o repriza! FC Botosani a invins pentru prima data pe Tirgu Mures si urca pe locul 4! FOTO, VIDEO
SPORT

Meci castigat intr-o repriza! FC Botosani a invins pentru prima data pe Tirgu Mures si urca pe locul 4! FOTO, VIDEO
Incredere, deziluzie, speranta, iar la final bucurie. Cam asa poate fi descris meciul dintre FC Botosani si ASA Tirgu Mures, scor 4-2.

Era minutul 40, iar suporterii botosaneni erau incremeniti. Tabela arata 0-2, iar reactia spectatorilor a fost una superba, cum vezi doar pe stadioanele din strainatate. Cei aproape 4.000 de suporteri si-au unit vocile si au inceput sa strige "BO-TO-SANI, BO-TO-SANI", dandu-le jucatorilor energia necesara pentru a reveni.

La ultima faza a primei repriza, Mihai Bordeianu si-a spalat greseala de golul de 0-2 al oaspetilor si a marcat superb, dupa ce a trimis mingea la vinclu. A fost golul care le-au dat speranta atat jucatorilor, cat si spectatorilor prezenti pe stadionul Muncipal.
La pauza Leo Grozavu i-a motivat pe jucatori si l-a schimbat pe Mihai Roman cu Willie Barbosa, brazilianul asteptat atat de mult de botosaneni.

Barbosa a fost eficient la golul de 2-2 al botosanenilor, dupa ce Matulevicius i-a pasat din aruncare de la margine, acesta a intrat in careul, Viciu a iesit prin alunecare si a respins, insa pana la Golofca, suceveanul marcand al doilea sau gol pentru FC Botosani.

Dupa o prima repriza in care nu a prea miscat, atacantul lituanian Deivydas Matulevicius a iesit in evindenta si a marcat doua goluri, fiind "ajutat" si de Andrei Cordos, fostul jucator al FC Botosani.

Fluierul final al arbitrului a dus FC Botosani pe locul 4 in clasament, la doua puncte de Dinamo si Craiova si la trei puncte de Steaua. Urmeaza ca pe Municipal sa vina Steaua Bucuresti, pentru duelul din Cupa Ligii.

*notele primite de jucatori in Gazeta Sporturilor

























 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
9

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
261

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
231

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...