Marius Șumudică, întrebat despre ce s-a întâmplat în vestiar la Botoșani: „O să aflați zilele următoare”

Marius Șumudică (53 de ani) a fost extrem de supărat la finalul meciului dintre Rapid și Botoșani, scor 0-2, din runda cu numărul 12 din Superliga.

Marius Șumudică, întrebat despre ce s-a întâmplat în vestiar la Botoșani: „O să aflați zilele următoare”

   Foto: gsp.ro

Șumudică a dat vina pe jucători, după ce Rapid a ajuns la a doua înfrângere cu el pe banca tehnică. Antrenorul spune că fotbaliștii lui ar fi trebuit să înscrie din ocaziile pe care le-au avut.

Întrebat ce le-a spus fotbaliștilor în vestiar la finalul partidei, Șumudică a spus: „O să aflați zilele următoare”.

În următoarele zile, în Giulești va avea loc o sedință între conducere și Șumudică, în urma căreia ar putea urma inclusiv plecare antrenorului.

„Două reprize diametral opuse, în prima am controlat, am avut ocazii rarisime, am lovit bara, au scos de pe linia porții, nu am reușit să marcăm. Repriza a doua am început-o prost. Un șut în blocaj, nu am respins și au marcat. Hasani dă pe lângă poartă, Săpunaru nu prinde poarta. Fotbalul te pedepsește. Trebuie să marcăm la situațiile pe care le avem. Dacă nu marchezi, nu ai cum să câștigi. Mai contează cu cine joci? Toată lumea zicea că jucăm cu ultima clasată. Orice meci e greu de câștigat. E foarte strâns. Dacă pierzi un meci ești la retrogradare, dacă câștigi ești aproape de play-off”, a spus Marius Șumudică, la Prima Sport.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zece candidaturi respinse la alegerile pentru funcția de președinte!

astăzi, 10:47

După ce Curtea Constituţională a admis, sâmbătă, cu majoritate de voturi, contestaţiile formulate de două persoane şi a anulat Decizia Biroului Electoral Central nr. 18/D din 3 octombrie...

Șeful drumarilor, chemat în judecată din cauza postărilor pe Facebook!

astăzi, 09:46

Șeful de sindicat din cadrul Direcției Regionale Drumuri și Poduri luptă în instanță cu șeful instituției. Motivul conflictului dintre cei doi nu este reprezentat însă de salariil...

Gură de oxigen pentru Liviu Ciobotariu după Botoșani-Rapid: ”Azi ne-a ieșit! Nu este ușor când ești pe ultimul loc în clasament!”

astăzi, 09:22

FC Botoșani a învins-o duminică pe Rapid cu scorul de 2-0 în etapa a 12-a din Liga 1. Liviu Ciobotariu și-a felicitat elevii pentru succesul obținut pe teren propriu în fața Rap...