Marius Şumudică a fost demis, inainte de a veni la Botosani! Vezi cine i-a luat locul!

Marius Şumudică a fost demis, inainte de a veni la Botosani! Vezi cine i-a luat locul!
Egalul cu FC Braşov din această etapă i-a fost fatal lui Marius Şumudică. Antrenorul Concordiei Chiajna a fost demis.

Cristian Tănase, preşedintele ilfovenilor, a anunţat în aseară că a fost nevoit să-l demită pe Şumudică din cauza declaraţiilor acestuia.

"Am renunţat la colaborarea cu Şumudică, i-am transmis prin antrenorul secund, Bogdan Andone, pentru că el deja plecase de la stadion. Şi rezultatele şi comportamentul dînsului ne-au deranjat. Eu nu i-am făcut nici un rău, iar declaraţiile lui că nu tragem toţi în aceeaşi barcă nu au făcut cinste într-un fotbal care oricum este aşa cum este. Nu ne-am gîndit nici o secundă, decizia a venit spontan, din cauza rezultatului şi a comportamentului său", a declarat Cristian Tănase pentru looktv.ro.

Marius Şumudică a reacţionat imediat cum a aflat că a fost demis de la Concordia Chiajna şi a anunţat că va face o conferinţă de presă pentru a spune tot ce se întîmplă la formaţia ilfoveană.

"Am prins podiumul, eu cu Leo Grozavu şi cu Gâlcă. S-a ajuns la concluzia că Şumudică e vinovat pentru că a reuşit în 17 meciuri doar două înfrîngeri. Am controlat jocul azi, n-am avut noroc. Am jucat foarte bine, dar pe final s-a întîmplat să fim egalaţi dintr-o fază în care am fost egalaţi. M-au sunat şi mi-au spus că vor să facă un şoc la echipă, mi-au spus că nu e vina mea. Mîine trebuie să vorbesc cu ei şi aia e. Vom rezilia contractul. Eu ştiu de 5-6 luni că trebuie să fiu demis. Jucătorii ştiu foarte bine ce se întîmplă la noi la club. Asta e, aceasta e decizia clubului. O să fac o conferinţă de presă şi voi spune ce mi s-a întîmplat mie la Chiajna. Pot să-mi reproşez că nu fac parte din filmul ăsta şi nu mă prostituez. După meciul cu Dinamo trebuia să nu mă mai întorc, dar am făcut-o din respect pentru jucătorii mei. Aceste 27 de puncte făcute le datorez jucătorilor mei. Dacă Braşovul nu egala, tot eram demis la următoarea etapă", a spus Şumudică la Dolcesport.

Concordia va fi pregătită de doi foşti jucători ai Stelei. Marius Baciu va fi antrenor principal, în timp ce Erik Lincar va fi secund.

Concordia Chiajna va juca cu FC Botosani miercuri, incepand cu ora 17:00.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
75

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
101

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...

Au plecat la Dorohoi, iar în urma lor a urmat dezastrul: Blocul evacuat, bunuri distruse, mii de lei topiți!

astăzi, 15:49
950

Printr-un apel la 112, pompierii au fost anunțați că iese fum de pe geamurile unui apartament. Se pare că proprietarii au plecat până în municipiul Dorohoi, județul Botoșani, iar &i...