Marius Sitaru, mijlocaş FC Botoşani: `Avem şansă deoarece întâlnim FC Braşov nu Real Madrid`

Marius Sitaru, mijlocaş FC Botoşani: `Avem şansă deoarece întâlnim FC Braşov nu Real Madrid`

Mijlocaşul echipei FC Botoşani, Marius Sitaru, aflat la al doilea gol în acest campionat, aşteaptă cu optimism partida de sâmbătă cu FC Braşov, considerând că formaţia botoşăneană are şanse a obţine toate

Cum a fost meciul cu Câmpina?

A fost un meci greu pentru că am jucat pe un teren sub orice critică. În plus a fost şi oboseala acumulată pentru că într-o săptămână am jucat trei meciuri din care unul la Modelu. Cu Câmpina nu a fost uşor deoarece echipele mici se strâng şi nu ies la joc ceea ce e dificil. A contat foarte mult golul pe care l-a marcat Kone în debutul meciului. Important este că am câştigat cele trei puncte puse în joc.

Locul doi pe care se află FC Botoşani în momentul de faţă, reflectă valoarea echipei?

Atâta timp cât am reuşit să ajungem şi să ne menţinem pe locul doi în clasament, consider că avem valoare. Am avut şi pase mai proaste în care am pierdut cu 4-0, dar în acelaşi timp am avut şi evoluţii foarte bune în care am câştigat cu 5-1 în deplasare. Diferenţa faţă de Otopeni sau Chiajna e mică, dar eu sper ca la finalul turului să ne situăm pe aceeaşi poziţie.

Urmează meciul cu FC Braşov…

Va fi un derby al seriei în care se întâlnesc locul I cu locul II, pe care sperăm să îl câştigăm. Vom da tot ceea ce putem pentru a câştiga acest meci, care pentru noi este foarte important. FC Braşov are o echipă bună dar nu e de speriat şi până la urmă jucăm 11 la 11. Eu consider că avem şansă deoarece întâlnim FC Braşov nu Real Madrid.

Până la finalul turului, FC Botoşani are un program dificil. Pe ce loc crezi că va termina?

Nu pot să dau un pronostic dar eu sper să terminăm turul pe podium sau chiar pe locul doi. Avem un program dificil, dar consider că putem termina campionatul pe locul doi. Este important acest lucru deoarece vom avea o iarnă ceva mai liniştită în care putem pregăti mult mai bine returul.

Ai reuşit să te integrezi în lot?

M-am integrat repede în lot deoarece cunoşteam mai mulţi jucători de la FC Botoşani, încă din perioada în care am evoluat la Suceava şi de aceea nu au fost probleme de adaptare. Într-adevăr nu am marcat în primele etape, dar nu s-a pus problema de adaptare. 

Are FC Botoşani forţa să se bată pentru locul doi, până la sfârşitul campionatului?

Dacă o ţinem tot aşa sunt sigur că ne putem bate pentru locul doi până la sfârşitul campionatului. Avem forţă, avem un psihic bun după rezultatele şi jocul din ultima perioadă, iar din punct de vedere fizic stăm foarte bine. Lupta va fi dificilă, dar eu cred că putem să terminăm campionatul pe locul doi, deoarece nici Petrolul, nici Otopeni şi nici Chiajna, nu sunt peste noi ca valoare.

Câte goluri ţi-ai propus în acest campionat?

Nu mi-am propus să dau un număr de goluri, pentru că nu am fost niciodată un marcator. Îmi doresc în primul rând să câştigăm, indiferent cine marchează, iar dacă e să înscriu e cu atât mai bine. Important e ca la fiecare meci să am o evoluţie bună şi să îmi ajut echipa. (R.S.)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Povestea primului dealer auto din Botoșani. Armeanul bogat care a adus în România mărci auto faimoase

astăzi, 10:15
2

Carol Ankele a fost unul dintre oamenii care au contribuit semnificativ la ridicarea Botoșaniului după Marele Război. Mare afacerist, printre altele, el a adus mașini de lux din Europa pentru lume...

APIA autorizează plățile aferente schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal

astăzi, 10:09
9

Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură (APIA) Centrul Județean Botoșani informează că a demarat autorizarea la plată a schemelor de sprijin cuplat în sectorul vegetal Camp...

Dan Șlincu: „Autostrada A7, care leagă Moldova de București, începe să prindă contur de la un capăt la celălalt”

astăzi, 10:07
16

La guvernare, PSD a promovat o politică susținută de investiții în domeniul infrastructurii: A7 și A8 proiecte strategice. Autostrada „Moldovei” A7 are aproape 450 km de la Ploiești (Dumbra...