Marius Croitoru, replică dură pentru Valeriu Iftime: „Vorbim de educație? Să ne uităm puțin în oglindă”

Marius Croitoru, replică dură pentru Valeriu Iftime: „Vorbim de educație? Să ne uităm puțin în oglindă”

Ultimul episod dintre cei doi a apărut după ce antrenorul suspendat Marius Croitoru a fost surprins în tribunele Arenei Naționale, la meciul FCSB - FC U Craiova 1-1, cu două telefoane în fața sa și discutând cu antrenorul secund, care se afla pe bancă.

Valeriu Iftime, patronul lui FC Botoșani, l-a criticat pe Marius Croitoru pentru gesturile sale de la meciul cu FCSB, spunând că "e vorba de educație și e de râsul lumii să stai cu două telefoane, cum a stat el".

Actualul antrenor de la FC U Craiova i-a dat replica fostului colaborator de la FC Botoșani, aducând aminte că omul de afaceri a fost suspendat recent pentru 6 luni din orice activitate fotbalistă.

„Lucrurile se schimbă. Dacă vorbim de educație, mi-e greu să... domnul Iftime știe ce educație am eu. Dacă ar fi de educație, n-ar trebui să vorbească, pentru că el are 6 luni de suspendare, eu am avut doar două săptămâni. E mai bine să vorbească despre echipa și antrenorii lui.

Eu am un respect deosebit pentru domnul Iftime, îl apreciez și e păcat să spună astfel de lucruri, dacă strict la asta s-a referit. Dacă suspendarea ține de educație, ar trebui să ne uităm puțin în oglindă și să vedem despre ce educație vorbim", a spus Marius Croitoru, la conferința de presă premergătoare derby-ului FC U Craiova - Universitatea Craiova, citat de Sport.ro.

Ce a spus Valeriu Iftime despre Marius Croitoru

„Sunt momente în viața de zi cu zi când e foarte civilizat Marius Croitoru, dar își pierde rezistența asta în timpul meciurilor. Am avut și aici la Botoșani câteva situații, se certa cu presa. Încercam să-l calmez, dar nu auzea! L-am văzut apoi la meciuri urlând pe margine, pe tușă, eu cred că n-ai niciun fel de beneficiu, de câștig, dacă urli.

Dacă ești suspendat, e o chestie de educație, e de râsul lumii să stai cu două telefoane cum a stat el, parcă ești de la NASA, comunici cu vapoarele, cu rachetele cosmice care se izbesc una în alta. Ce poate să-i transmită chelbosului ăluia de pe margine la telefon? Facem atâta circ degeaba, Marius Croitoru e un tip super fain. El doar bravează foarte tare, joacă un teatru ieftin”, a spus Valeriu Iftime, la Radio Sport Total FM.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani se mândrește cu una dintre cele mai moderne Unități de Primiri Urgențe din țară

Miercuri, 5 Octombrie 2022
192

În municipiul Botoșani se află una dintre cele mai moderne Unități de Primiri a Urgențelor din România. Reabilitarea și dotarea cu tehnologie modernă au costat peste 11 milioane de ...

În școli se vor înființa grupe de acomodare, destinate elevilor școlarizați anterior în străinătate, unde se vor preda și noțiuni de limbă română

Miercuri, 5 Octombrie 2022
58

Pentru a le facilita integrarea în sistemul de învățământ de la noi elevilor care au făcut școală, mai mulți ani, în străinătate, s-a stabilit, printr-o lege publicat...

Proiect legislativ depus la Senat privind introducerea uniformelor școlare în învățământul preuniversitar

Miercuri, 5 Octombrie 2022
57

AUR anunţă că a depus la Senat o propunere legislativă care modifică Legea nr. 35/2007 privind creşterea siguranţei în unităţile de învăţământ, prevăzându-se reint...