Marius Croitoru: "Vom fi luati in serios. Avem nevoie de aportul publicului, pentru ca va fi un sezon greu"

Marius Croitoru: "Vom fi luati in serios. Avem nevoie de aportul publicului, pentru ca va fi un sezon greu"
Ocupanta locului 8 din sezon trecut al Ligii 1, FC Botosani, isi doreste in noul sezon ca termine pe o pozitie care sa o salveze de la retrogradare sau chiar o clasare mai buna decat cea de anul trecut.

Capitanul Marius Croitoru spune ca FC Botosani are nevoie de aportul suporterilor in meciurile de pe teren propriu pentru ca echipele care nu au avut suporterii aproape au retrogradat.

"Pentru mine este important sa ne atingem obiectivul, acela de a ramane in prima liga si de a avea continuitate. Acest club isi doreste sa ramana cat mai multi ani in Liga 1. Noi putem sa facem acest lucru, cu ajutorul antrenorilor, a staff-ului administrativ si al suporterilor. Echipele care au retrogradat nu au beneficiat de aportul publicului: Corona, Sageata. Sunt puncte pe care noi le-am castigat datorita suporterilor.", a declarat Marius Croitoru.

Acesta vrea ca botosanenii sa debuteze cu o victorie impotriva celor de la Gaz Metan Medias, pentru a avea un moral bun in urmatoarele etape.

"Sunt 3 puncte puse in joc si pentru moralul nostru este important o victorie cu Gaz Metan Medias. Anul trecut am intalnit o echipa buna in prima etapa (n.r. CFR Cluj) si chiar daca nu am obtinut o victorie, acest lucru nu a facut decat sa ne dea un avant, mai ales ca eram o nou-promovata. Anul acesta vom fi luati drept o echipa care a terminat pe locul 8 cu un nucleu de jucatori care joaca de cel putin doi ani impreuna si vom fi luati foarte in serios. Daca anul trecut ce nu putea face in tur, faceai in retur, anul acesta e va fi greu, avand in vedere ca mai raman 15 echipe.", a mai adaugat Croitoru.

Partida dintre FC Botosani si Gaz Metan Medias va avea loc duminica, de la ora 17:00 pe stadionul Municipal.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
200

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
194

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

Joi, 2 Mai 2024
285

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...