Marius Croitoru pune tunurile pe echipele aflate in insolventa: "Normal ar fi trebuit sa ajunga in Liga a III-a. Lasa loc de interpretari"

Marius Croitoru pune tunurile pe echipele aflate in insolventa: "Normal ar fi trebuit sa ajunga in Liga a III-a. Lasa loc de interpretari"
Marcatorul golului celor de la FC Botosani in partida cu Otelul Galati, Marius Croitoru, s-a declarat extrem de revoltat fata de deciziile celor care conduc fotbalul din Romania, care au lasat echipele aflate in insolventa sa evolueaze in continuare in Liga 1.

"In momentul cand o echipa aflata in insolventa si care nu poate juca in Europa League, intalneste o echipa aflata la retrogradare, lasa loc de interpretari, pentru ca altfel era daca echipa respectiva putea sa joace in Europa. In alte campionate, echipele aflate in insolventa ajung in Liga a III-a. Normal asa ar trebui, echipele aflate in insolventa sa ajunga in Liga a III-a, te reorganizezi si daca esti bun revii, daca nu, stai acolo unde iti este locul. O sa ajunga in Play-Off, pe criteriu sportiv, echipe aflate in insolventa si vom avea in Europa League echipe care se bat la retrogradare.",  a declarat Marius Croitoru. 

El a criticat si presedintii cluburilor aflate in insolventa, pentru ca au datorii catre fostii jucatori pentru opt sau zece luni, in schimb aduc alti jucatori pe care ii platesc cu mii de euro.

"Nu mi se pare normal ca unii jucători neplatiti de opt sau zece luni, sa nu-si ia banii, sa intre clubul în insolvenţa. In schimb, aduci altii şi ii platesti cu zeci de mii de euro iar cei cu restanţe sa-si ia doar 10%. Este o mare hotie. Iti baţi joc de un fotbalist care are acasa familie", a spus Marius Croitoru, care este si vicepresedinte AFAN.

 

Spune-ne opinia ta