Marius Croitoru, înaintea duelului de la Pitești: "Suntem net superiori!"

Marius Croitoru, înaintea duelului de la Pitești: "Suntem net superiori!"

FC Botoșani se pregătește de startul noului sezon. În prima etapă, formația lui Marius Croitoru va juca la Pitești, împotriva noupromovatei FC Argeș. 

Tehnicianul botoșănean consideră că echipa lui este favorita și nu concepe o înfrângere din meciul de debut al noului sezon.

"Suntem favoriţi, nici nu concep altfel. O echipă care joacă în UEFA cu o echipă nou promovată, e şi normal să fim favoriţi. Nu mă interesează adversarul, ci mă interesează ce fac băieţii mei (...)

Cuvântul meu este atitudine, pentru că valoric Botoşaniul este net superior, dar nu este de ajuns şi atunci trebuie să ai atitudine, pentru că singurul lucru care face diferenţa este atitudinea", a afirmat Croitoru.

Partida se va disputa vineri, începând cu ora 18:15. Florin Plămadă și Baba Traore sunt noutățile din lotul lui Croitoru.

(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

(P) Geamuri curate, fără pete și fără stres, în 5 pași simpli

astăzi, 11:52
37

Știi acel moment când soarele strălucește fermecător prin ferestre și scoate la iveală urmele inestetice ale degetelor, petele lăsate de picurii de ploaie sau urmele de la ultima sesiune ...

Incendiu în balconul unui apartament din Botoșani, proprietara a suferit un atac de panică! (Foto)

astăzi, 11:32
206

Deși era acasă, proprietara nu  și-a dat seama ca ard lucrurile din balcon. Un vecin a observat ca iese fum și a sunat la 112 după ajutor.La caz s-au deplasat pompierii din cadrul Detaș...

Părintele Vasile Gavrilă : „Mielul de Paşti nu face parte nici din rânduiala bisericească, nici din pregătirea duhovnicească de Paşti”

astăzi, 10:21
92

De Sfintele Pasti exista obiceiul sa se sacrifice miei. Pastile este o sarbatoare pe care o intalnim atat la evrei, cat si la crestini. Pentru evrei Pastile semnifica trecerea din robia egipteana la l...