Marius Croitoru, dezamagit de suporterii botosaneni: "Nu poti sa dai gol acasa si sa nu aplaude nimeni" - VIDEO

Marius Croitoru, dezamagit de suporterii botosaneni: "Nu poti sa dai gol acasa si sa nu aplaude nimeni" - VIDEO

   Ionut Tabultoc

 Unul din cei mai in forma jucatori de la FC Botosani, Marius Croitoru, a avut o reactie dura in aceasta dimineata la adresa suporterilor si a jurnalistilor, vis-a-vis de performanta obtinuta de jucatori pana in etapa a X-a. 

Acesta a spus ca alte echipe care au mai putine puncte decat FC Botosani sunt apreciati de presa si de suporteri. El a criticat reactia suporterilor botosaneni, care la meciul cu U. Cluj, la scorul de 1-1, in loc sa incurajeze echipa, acestia ii fluierau pe fotbalisti.

"Altii au mai putine puncte ca noi in campionat si fac istorie. Noi suntem pe locul patru la egalitate cu locul doi si nu suntem apreciati. Nu vrea nimeni statuie, vrem doar sa fim apreciati pentru ceea ce facem. Sunt echipa care au mai putine puncte ca noi si in presa se scrie ca au un parcurs extraordinar. La noi vin oamenii si te fluiera cand faci un egal si ai 19 puncte. Respectul trebuie indreptat si catre noi, catre jucatori, antrenori, ca nu este nici Messi, nici Ronaldo la echipa. Am spus mereu ca orice meci este greu si orice punct este important pentru noi. Suntem o echipa mica, o echipa in formare.", a declarat Marius Croitoru.

Fotbalistul botosanenilor a precizat ca sunt momente in care conteaza foarte mult aportul suporterilor intr-un meci de fotbal.

"Nu poti sa dai gol acasa si sa nu se ridice nimeni in picioare si nu aplaude nimeni. Pana acum Botosaniul nu a avut echipa in Liga 1 si nu prea se vede acea placere de a veni la meciuri si a sustine. Am mai jucat si pe alta stadioane si stiu cum se incurajeaza echipa. Sunt momente in care conteaza foarte mult, enorm de mult aportul suporterilor.", a mai spus Croitoru.

Vezi mai jos ce a spus Croitoru despre meciul cu Pandurii Targu Jiu si reactia nervoasa asupra suporterilor (min 2:00):

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

astăzi, 17:05
9

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
70

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
112

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...