Marius Croitoru, dezamăgit de egalul de la Arad: „Atât s-a putut"

Marius Croitoru, dezamăgit de egalul de la Arad: „Atât s-a putut"
FC Botoșani a scos doar un punct din deplasarea de la Arad, însă rămâne la 7 puncte distanță de locurile de Play-Out. Egalul nu a fost pe placul lui Marius Croitoru, care își dorea o victorie, mai ales datorită programului infernal din urmatoarele etape de campionat. FCSB, Craiova, Astra, Sepsi sau Viitorul sunt cele mai tari formații cu care se va duela FC Botoșani în ultimele 7 etape de campionat.
 
"Nu pot spune că sunt supărat, dar nici fericit. A fost un meci anost, pe un teren greu. Nu a fost un joc cursiv, un joc care să placă. Nu a fost scopul meu să vin să iau un punct, am venit să câştigăm, dar din păcate atât s-a putut. Păcat de minunăţia asta de stadion. Şi stadionul, şi echipa, ar fi meritat alt gazon. Probabil dacă aveau alt gazon, şi exprimarea lor ar fi fost alta" , a spus Marius Croitoru.
 
Nici fundașul Alin Șeroni nu a fost încântat de rezultatul obținut în fața fostei echipe. 
 
"E ok că nu am pierdut în această seară, un punct ne ajută. Ne menţinem pe locul 4 în clasament. Următorul meci îl avem cu FCSB, un adversar foarte puternic şi încercăm să scoatem punct sau puncte" , a declarat Alin Şeroni.
 
(Iosif Pintilie)

 

Spune-ne opinia ta