Luna mai a venit cu rezultate deosebite în sportul botoșănean! (foto)

Sportivii de la CSS Botoșani au participat la diferite competiții în România și în Germania, la care au obținut rezultate deosebite.

Luna mai a venit cu rezultate deosebite în sportul botoșănean! (foto)

În a doua jumătate a lunii mai, sportivii Clubului Sportiv Școlar Botoşani au participat la Campionatul European de Karate SHITO RYU desfășurat la REGENSBURG - GERMANIA (17-19.05.2024) unde au obținut rezultate deosebite.

Sportivii care au urcat pe podium sunt:

Chițăscu David, Locul I, Antrenor Honceru Petru Cristian;

Rusu Justinian Daniel, Locul III, Antrenor Dreţcanu Mihai;

De asemenea, în perioada 22 - 26.05.2024, echipa de volei a Clubului Sportiv Școlar Botoşani a participat la Turneul final de Minivolei de la Zalău, unde a obţinut un merituos loc. II - medalia de argint.

Echipă antrenată de domnul profesor Borcea Mihai Daniel are în componența sa, următorii sportivi: Paladi Alexandru, Șovan Nicolae, Aconstantinesei David, Sulugiuc David-Alin, Beleuz Razvan, Chică-Roșă Iannis, Șobîrneț Silviu, Stoleru Lucas, Radu Iustinian, Beldianu Daniel și Cohal Matei.

Dragi elevi, dornici de a practica sportul de performanță, vă așteptăm alături de echipa noastră !”, au declarat reprezentanții Clubului Sportiv Școlar din Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Slovacia – România, în această seară de la ora 19.00

astăzi, 14:21
69

Ultimul meci în Grupa E la EURO 2024 al naționalei antrenată de Edi Iordănescu este programat astăzi, 26 iunie, împotriva Slovaciei.Vezi cotele Superbet pentru confruntarea cu Slovac...

A adolescentă a dispărut de acasă: Sunați la 112 sau anunțați Poliția dacă o vedeți pe Mirabela!

astăzi, 14:02
184

Adolescenta a părăsit domiciliul în cursul zilei de 25 iunie, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.Alexuță Mirabela Ionela are 1,50 m î...

25.000 de euro pentru o îmbrățișare. Operația care îi va permite unei tinere mame să-și țină bebelușul în brațe

astăzi, 13:37
194

În lipsa unei operații, scolioza descoperită la o vârstă atât de fragedă i-a afectat întreaga copilărie și adolescență. Vorbim de o luptă pentru supraviețuire care du...