Lovitura anului în Liga 1! Dan Petrescu revine la CFR Cluj

Lovitura anului în Liga 1! Dan Petrescu revine la CFR Cluj

Mutarea care părea imposibil de realizat în urmă cu câteva zile se face! CFR Cluj dă lovitura și îl readuce la cârma echipei pe Dan Petrescu (51 de ani), după demiterea lui Antonio Conceicao.

Digi Sport a aflat că Dan Petrescu îşi va rezilia contractul cu Guizhou Zhicheng și va reveni la gruparea alături de care a câștigat titlul anul trecut. Bogdan Mara, directorul sportiv al celor de la CFR Cluj, se află în China și l-a convins pe Dan Petrescu să revină în Gruia. "Bursucul" are acceptul verbal al celor de la Guizhou și speră ca azi să oficializeze despărţirea.

În acest moment, după demiterea lui Antonio Conceicao, interimatul este asigurat de Alin Minteuan.

CFR Cluj (48p) este lider în Liga 1, cu două etape înainte de finalul sezonului regulat. Formația din Gruia are un avans de 3 puncte față de următoarele clasate, FCSB și Craiova. Campioana mai are de jucat în deplasare cu Poli Iași și acasă, cu Sepsi.

Deși avea un salariu imens în China, Dan Petrescu a ales să revină la CFR Cluj. Narcis Răducan a spus încă de sâmbătă seară, în direct la Digi Sport, că sunt șanse mutarea să se realizeze. Informația a fost confirmată apoi și de Gabi Balint.

Dan Petrescu a primit peste două milioane de euro după ce a petrecut jumătate de an pe banca grupării chineze. Guizhou Zhicheng a încheiat ultima campionatul din China, cu 24 de puncte, opt sub penultima clasată.

Dan Petrescu a avut şase victorii, trei egaluri şi 12 înfrângeri în cele 21 de meciuri în care a stat pe banca lui Guizhou, în toate competiţiile. Dan Petrescu are două titluri în cariera de antrenor, cu Unirea Urziceni şi CFR Cluj.

Digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
373

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
103

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
67

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...