Liviu Ciobotariu înainte de meciul cu UTA de pe Municipal. „Mi-aș dori să fie stadionul plin să încurajeze băieții”

FC Botoșani întâlnește sâmbătă pe teren propriu pe UTA Arad, după ce au pierdut săptămâna trecută meciul de la Sibiu cu FC Hermannstadt.

Joi a avut loc o conferință de presă organizată de FC Botoșani înaintea meciului cu FC UTA Arad, care va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, pe Stadionul Municipal din Botoșani.

În cadrul conferinței de presă au participat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al echipei, și jucătorul Alexandru Țigănașu.

Liviu Ciobotariu spune că este un meci foarte important și întâlnesc pe teren propriu o echipă condusă de un antrenor cu vastă experiență, însă își doresc să ofere suporterilor un spectacol fotbalistic și să câștige cele trei puncte.

Un meci foarte important pentru noi. Întâlnim o echipă bună a campionatului nostru, cu un atrenor cu mare experiență, Mircea Rednic, însă gândul nostru este de a oferi un spectacol fotbalistic. Mai ales că jucăm pe teren propriu în fața suporterilor noștri, după o perioadă destul de lungă. Dacă nu mă înșel cred că de o lună de zile nu am mai jucat acasă, de la meciul cu Galați”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenorul principal al echipei FC Botoșani.

Totodată, noul antrenor își dorește ca stadionul să fie plin și să încurajeze jucătorii.

„Mi-aș dori să fie stadionul plin, să fie cât mai multă lume să încurajeze băieții, pentru că avem nevoie. Gândul nostru și toată pregătirea noastră din această săptămână a fost pentru a câștiga cele trei puncte. Am încredere în jucători, am încredere în echipă, chiar dacă venim după un rezultat negativ”, a adăugat Liviu Ciobotariu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost „întoarsă” de Botoșani. Ce a spus despre incidentul din tribune!

astăzi, 12:15

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul trei în clasament, cu 17 puncte. De cealaltă parte, Botoșani a rămas tot penultima, cu 8 puncte. Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fo...

Pelerinaj cu preoți și preotese la mănăstirile din județele Neamț, Botoșani și Suceava!

astăzi, 11:24

La inițiativa părintelui protopop Valentin Tofan, în Protopopiatul Piatra Neamț s-a organizat în perioada 23-25 septembrie, un pelerinaj cu preoții protoieriei și familiile lor, intit...

Cod portocaliu de vreme severă în județul Botoșani, anunțul meteorologilor!

astăzi, 10:16

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis un cod portocaliu de vreme severă valabil de duminică, 29 septembrie, până luni, 30 septembrie, ora 10:00. Zonele afectate sunt Mold...