LIGA 1: Viitorul si Astra au pierdut si raman la egalitate de puncte cu FC Botosani! CLASAMENT

LIGA 1: Viitorul si Astra au pierdut si raman la egalitate de puncte cu FC Botosani! CLASAMENT
Oţelul a evadat de pe ultimul loc al Ligii 1, după victoria cu Viitorul, scor 3-0.

Echipa lui Gică Hagi a cedat după patru victorii consecutive. Miron a deschis scorul pentru gazde încă din minutul 4, după o lovitură de colţ.

Şi-a intrat apoi în rol Florin Cernat, care a bifat primele reuşite în Liga 1 după 15 ani. Mai întîi cu un şut din 10 metri, după o pasă de la Tavares (42), pentru ca mai apoi să îl execute pe Albuţ cu o reluare din lovitură liberă.

ASTRA - GAZ METAN 1-2

Astra n-a profitat de pasul greşit al Viitorului şi i-a permis Gazului să plece cu toate punctele de la Giurgiu, scor 2-1. Giurgiuvenii sînt de nerecunoscut în ultimele săptămîni.

Elevii lui Dorinel Munteanu au strîns numai 3 puncte în 6 meciuri şi riscă să rateze cupele europene. Chiar dacă au primit licenţa, giurgiuvenii au ajuns acum la egalitate de puncte cu Viitorul şi Botoşani şi au poziţia ameninţată.

Alibec a deschis scorul cu un şut fabulos în minutul 34, însă Roman a egalat înainte de pauză cu o lovitură superbă de cap. Curtean a stabilit scorul final în minutul 52 din penalty.



 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Daniel Haidarli și Marea Degustare de la Iași: O poveste despre devotament și profesionalism (galerie foto)

astăzi, 09:40
30

În lumea fascinantă a vinurilor și gastronomiei, câteva evenimente deosebite au strălucit recent în peisajul cultural și culinar al României, sub îndrumarea atentă a...

Concert de pricesne la Biserica „Nașterea Maicii Domnului” din Concești!

astăzi, 09:34
18

Duminică, 28 aprilie, în biserica Parohiei „Nașterea Maicii Domnului” din Concești, Protopopiatul Darabani, județul Botoșani, a avut loc Concertul prepascal de pricesne și c&ac...

Militarii botoșăneni pe podium la o competiție importantă!

astăzi, 09:03
55

Militarii Batalionului 335 Artilerie „Alexandru cel Bun” din Botoșani s-au clasat pe locul I la o importantă competiție.Este vorba despre „Cea mai bună piesă de artilerie te...