Liga 1, transmisa si in Occident!

Liga 1, transmisa si in Occident!
Liga 1 ar putea fi transmisa si in Occident. Dumitru Dragomir anunta ca meciurile din prima divizie de fotbal din Romania au mari sanse sa fie transmise in direct de televiziuni straine.    

"Impreuna cu doi parteneri din Germania si Olanda lucram la acest proiect. Este pentru prima data cand niste televiziuni de afara sunt interesate sa transmita meciuri din Liga I, iar lucrul asta nu poate decat sa ne bucure. Asta inseamna ca valoarea fotbalului nostru a crescut si incepe sa conteze. Mi se pare ciudat ca liga poloneza sa se vada pe Eurosport 2, iar liga noastra, care e mai buna, gandindu-ne doar la faptul ca Steaua e favorita in meciul cu Legia Varsovia, sa nu fie transmisa decat la noi", a spus Dragomir pentru Ziarul Ring.    

Incasarile din drepturile TV s-ar putea dubla, sustine presedintele LPF.    

"Noi ne-am dori sa obtinem cat mai mult posibil, insa suntem realisti. Speram sa obtinem aceeasi suma cat am luat de la Digi Sport, Dolce Sport si Antena 1, ceva putin peste 100 de milioane de euro, adica undeva intre 33 si 35 de milioane de euro pe sezon", a continuat acesta.  

 In prezent, Liga 1 e transmisa in direct de Digi Sport (7 meciuri pe etapa), Dolce Sport si Antena 1, fiecare cu cate un meci. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
26

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
179

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
71

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...