LIGA 1: TRAGEDIE la meciul Dinamo - Viitorul! Un dinamovist a DECEDAT pe terenul de fotbal - VIDEO
SPORT

LIGA 1: TRAGEDIE la meciul Dinamo - Viitorul! Un dinamovist a DECEDAT pe terenul de fotbal - VIDEO
Clipe teribile în Ştefan cel Mare, acolo unde Ekeng s-a prăbuşit pe teren fără să fi fost lovit de vreun adversar.

La doar 7 minute după ce Mircea Rednic l-a trimis în teren în confruntarea cu Viitorul, mijlocaşul la închidere de 26 de ani din Camerun s-a prăbuşit pe teren şi a rămas inert. Imediat, jucătorii Viitorului au trimis mingea în aut, realizând că este vorba de o problemă gravă, scrie Digisport.ro.

Ambulanţa a pătruns imediat pe teren, iar medicii i-au acordat primul ajutor, pentru ca apoi să îl transporte la Spitalul de Urgenţe. Din reacţiile avute de jucători, problemele lui Ekeng sunt extrem de grave. Ionel Dănciulescu, directorul sportiv al lui Dinamo, a fost surprins de camerele de filmat plângând în hohote.



La fel şi Mircea Rednic, dar şi alţi fotbalişti ai clubului din Ştefan cel Mare, care s-au gândit fără îndoială la tragedia lui Hîldan. De notat că jucătorul african fusese ultimul jucător schimbat de Mircea Rednic. După ieșirea lui, Dinamo a rămas în inferioritate numerică.

Din informaţiile obţinute de reporterii Digi Sport prezenţi la stadion, în momentul în care a fost urcat în ambulanţă, mijlocaşul nu îşi recăpătase cunoştinţa.

UPDATE:

Dupa mai bine de o ora si jumatate, medicii bucuresteni au anuntat decesul fotbalistului din Camerun, care nu a mai raspuns manevrelor de resuscitare!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
335

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
518

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
956

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...