LIGA 1: Chiajna a trecut peste Botosani in clasament, dupa ce a invins Pandurii

LIGA 1: Chiajna a trecut peste Botosani in clasament, dupa ce a invins Pandurii
Chiajna obţine prima victorie în 2014, 1-0 cu Pandurii, graţie unui gol spectaculos marcat pe ruta Rîmniceanu - Wellington si a trecut peste FC Botosani in clasament.

Gorjenii sperau să obţină primul succes din 2014, însă au ajuns la patru meciuri fără victorie. În plus, echipa lui Cristi Pustai s-a depărtat la patru puncte de zona cupelor europene.

Chiar dacă au controlat partida şi au avut şi două bare prin Shamsin (27) şi Giusti (84), gorjenii s-au văzut învinşi la finalul partidei.

Imediat după ce Giusti a zguduit transversala porţii lui Rîmniceanu, portarul a recuperat mingea şi a degajat-o spre careul advers. Wellington a reuşit să preia şi l-a executat pe Gliwa, oferindu-i un debut perfect lui Marius Şumudică.

In urma acestui rezultat, Concordia a acumulat 30 de puncte, cu un punct peste FC Botosani, care a cazut pe locul 11.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
1

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
215

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
156

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...