LIGA 1: Adversara Botosaniului de vineri, victorie cu 4-0 impotriva Chiajnei! Ivanovici se numara printre marcatori!

LIGA 1: Adversara Botosaniului de vineri, victorie cu 4-0 impotriva Chiajnei! Ivanovici se numara printre marcatori!
FC Voluntari s-a impus pe terenul celor de la Concordia Chiajna în derby-ul Ilfovului, scor 4-0, într-un meci din etapa a doua.

La începutul reprizei secunde, Chiajna a rămas în 10 oameni după ce Grădinaru a văzut al doilea cartonaș galben pentru un fault la Coman și a fost eliminat. Apoi, băieții lui Florin Marin au marcat în minutul 61 prin Daniel Novac. Golul mijlocașului de 28 de ani însă a fost marcat dintr-o poziție de ofsaid, acesta fiind cu o jumătate de gheată în spatele ultimului fundaș.

Tânărul Mihai Căpățână a marcat și el în minutul 76, după ce Tincu a trimis greșit cu capul în spate. Cu 5 minute înainte de final, Petre Ivanovici, fostul jucator al Botosaniului, și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor, după ce a profitat de ratarea lui Bălan.

Scorul final a fost stabilit de Bălan, care s-a luptat în careul advers și a trimis balonul printre picioarele lui Bălgrădean.

Vineri, incepand cu ora 18:30, FC Voluntari va primiri vizita celor de la FC Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
20

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
271

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
234

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...