Liceul cu Program Sportiv Botoșani, locul I pe țară la competiția organizată de Ministerul Educației (fotogalerie)

Liceul cu Program Sportiv Botoșani, locul I pe țară la competiția organizată de Ministerul Educației (fotogalerie)

Municipiul Pitești a fost gazda etapei naționale a Campionatului Național Școlar, lupte greco-romane, competiție organizată de Ministerul Educației și dedicată liceelor cu program sportiv și cluburilor sportive școlare din țară.

Cu un total de 10 medalii, din care 3 de aur (Ghețău Alexandru, Olariu Alin, Huțanu Aleksei), 1 de argint (Lekner Emanuel) și 6 de bronz (Cotor Giorgio, Luca Narcis, Forcoș Alexandru, Țăpoi Alexandru, Ștefan Alin, Lupașcu Roberto), Liceul cu Program Sportiv Botoșani s-a clasat pe locul I pe țară în clasamentul unităților de învățământ cu program sportiv integrat și suplimentar.

Tot în aceeași perioadă, la Reșița, în cadrul aceleași competiții, echipa feminină de lupte libere a Liceului cu Program Sportiv Botoșani a ocupat locul al II-lea pe țară cu un total de 6 medalii, din care 2 de aur (Boicu Geanina, Pavel Geanina) și 4 de bronz (Amarandei Andreea, Ungureanu Beatrice, Zaharia Adnana, Burlacu Diana)

Weekend-ul nu se putea termina mai bine decât cu rezultatele obținute de sportivii din cadrul secției de atletism din cadrul Liceului cu Program Sportiv Botoșani!

În cadrul Campionatului Național 10 km alergare pe șosea, desfășurat la București, elevii Liceului cu Program Sportiv Botoșani au obținut un număr de 5 medalii din care 1 de aur (echipa de fete juniori I: Țicăleac Ștefania, Vainer Bianca, Amarandei Alexandra, Apostol Antonia), 3 de argint (echipele de băieți juniori I și tineret: Munteanu Albert, Pașcanu Andrei, Parasca Ștefan, Goczi Mihai; echipa de fete tineret: Țicăleac Ștefania, Vainer Bianca, Amarandei Alexandra, Apostol Antonia) și 1 medalie de bronz prin sportiva Țicăleac Ștefania.

„Deși suntem la început de an competițional aceste rezultate ne dă o mare încredere în ceea ce privește obiectivele viitoare. Mă bucur că am reușit să dovedim că suntem cei mai buni în competiția organizată de Ministerul Educației. Am încredere că vom dovedi același lucru și în competiția dedicată atletismului. Meritul principal este al elevilor, al profesorilor care îi pregătesc și, nu în ultimul rând, al familiilor care sunt alături de acești minunați copii", a declarat Gabriel Hârtie, director al Liceului cu Program Sportiv din Botoșani. 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Sute de copii au sărbătorit 1 iunie alături de pompierii botoșăneni (fotogalerie)

Joi, 1 Iunie 2023
87

Sute de copii au fost, astăzi, alături de pompieri. Organizate în Piața Revoluției și în Parcul Mihai Eminescu din municipiul Botoșani, activitățile dedicate Zilei Internaționale ...

1 iunie al micilor polițiști (fotogalerie)

Joi, 1 Iunie 2023
116

Astăzi, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului, polițiștii botoșăneni au organizat o activitate și pentru copiii lor.Întrucât de multe ori polițiștii sunt la muncă î...

Veselie și culoare pe străzile orașului Botoșani de Ziua Copilului (video)

Joi, 1 Iunie 2023
598

De Ziua Internațională a Copilului municipiul Botoșani s-a transformat într-un oraș de poveste, cu prinți, prințese, cavaleri și personaje desprinse din basme.Seria de evenimente dedi...