Leo Grozavu vrea prima victorie din 2015, pentru a descatusa echipa: „Sunt probleme la nivel mental. E o stare de neincredere”

Leo Grozavu vrea prima victorie din 2015, pentru a descatusa echipa: „Sunt probleme la nivel mental. E o stare de neincredere”
FC Botosani a disputat trei partide oficiale in anul 2015, reusind sa obtina doar un punct, la Gaz Metan Medias, fiind invinsa de Petrolul Ploiesti si Astra Giurgiu.

Desi au jucat destul de bine, atat la Medias, cat si pe teren propriu cu Petrolul, botosanenii nu au reusit sa castige, iar antrenorul Leo Grozavu crede ca nu este o problema de valoare, ci o problema mentala. El crede ca FC Botosani are nevoie de o victorie in partida de astazi cu Otelul care sa-i descatuseze.

Ne trebuie o victorie care să ne descătuşeze. Sunt probleme la nivel mental. Nu cred că sunt alte probleme. Echipa este pregătită din toate punctele de vedere dar este o stare de neîncredere. De multe ori inexplicabilă. Sperăm să treacă odată cu meciul de sâmbătă. Lumea s-a obişnuit ca Botoşaniul să bată toate echipele şi să câştiga meciurile la scor. Din păcate nu putem de fiecare dată. Să nu uităm că Botoşaniul nu are nici măcar două campionate în prima ligă. Sunt unii jucători care au o anumită experienţă, dar sunt şi unii care mai au nevoie de multe campionate până vor fi o prezenţă constantă, să aibă siguranţa unui meci de prima ligă. Indiferent cu cine jucăm, pentru noi este un meci foarte dificil, a declarat Leo Grozavu.

In sezonul trecut, FC Botosani s-a impus cu scorul de 3-1 in fata celor de la Otelul (goluri marcate de Vasvari - 2 si Fulop) , in timp ce in turul acestui sezon, elevii lui Leo Grozavu au castigat cu 1-0 la Galati.

(Gabriel Vasvari a marcat doua goluri in sezonul trecut, dupa doua penalty-uri obtinute de Fulop)

 

Spune-ne opinia ta