Leo Grozavu: "Știam că trebuie să jucăm de două ori mai bine decât CFR. Domnul Rădulescu ne-a executat frumos de tot anul trecut"

Leo Grozavu: "Știam că trebuie să jucăm de două ori mai bine decât CFR. Domnul Rădulescu ne-a executat frumos de tot anul trecut"
După victoria clujenilor, scor 1-0, CFR și Botoșani au făcut rocada în clasament. Arbitrajul i-a enervat pe botosaneni, mai ales la lovitura liberă din care clujenii au obținut victoria.

"Lovitura liberă din care au marcat a fost prea ușor acordată, a fost un cadou. Suntem obișnuiți deja. Suntem obișnuiți, pentru că domnul Rădulescu, anul trecut, ne-a executat frumos de tot. Ce să mai zic? Din momentul în care am aflat că a fost delegat la meciul nostru, știam că trebuie să jucăm de două ori mai bine decât adversarul. E păcat că un joc între două echipe care se bat pentru play-off nu e arbitrat de un arbitru FIFA" , a declarat Leo Grozavu pentru Dolce Sport.

"E dureros să pierzi în minutul 90. A fost acea fază fixă, apoi execuția lui Larie și plecăm acasă cu mâna goală. Ne doream să întrerupem seria negativă pe terenul CFR-ului, dar, din păcate, n-am reușit nici la acest meci" , a spus Gabriel Vașvari.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

astăzi, 19:09
7

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

astăzi, 17:41
125

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

astăzi, 16:43
177

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...