Caz incredibil: un fotbalist a omorât un arbitru după ce a primit roşu

Caz incredibil: un fotbalist a omorât un arbitru după ce a primit roşu
Acordarea unui cartonaş roşu pentru un jucator a fost ultimul lucru făcut de un arbitru de in varsta de 55 de ani. Jucătorul, considerându-se nedreptăţit, l-a lovit pe arbitru cu capul în plină figură, iar ulterior acesta a decedat.

Partida dintre Canarios-Rojo Gomez şi Lindavista, dintr-o ligă inferioară din Mexic, a fost ultima pentru arbitrul Victor Trejo. Acesta i-a acordat cartonaş roşu unui fotbalist, care, orbit de furie, a decis să îşi caute singur dreptatea.

Iritat, jucătorul l-a lovit dur pe arbitru, iar acesta s-a prăbuşit, inconştient. Medicii sosiţi la faţa locului au constatat că Victor nu mai avea semne vitale şi, deşi l-au transportat la spital, acordându-i pe drum ajutorul necesar, acesta nu a mai putut fi salvat.

Ruben Rivera, agresorul, a conştientizat imediat că lucrurile au luat o turnură neplăcută. Ştiind că va trebui să dea explicaţii autorităţilor, el a profitat de învălmăşeala creată şi s-a făcut nevăzut (martorii afirmă că a plecat la bordul unei maşini de teren).

Imediat, poliţia a mers la domiciliul jucătorului, pentru a-l captura, însă acesta stă ascuns într-o altă locaţie. La ora scrierii acestei ştiri, o anchetă de amploare este în curs de desfăşurare, însă presupusul criminal nu a fost deocamdată capturat.

sursa: digisport.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Ce frumuseți ascunde "Tărâmul Sfinților" din codrii Botoșanilor!

Duminică, 5 Mai 2024
259

Judeţul Botoşani devine gazda unui nou concept inedit, dar valoros pentru credincioşii ortodocşi. "Tărâmul Sfinților" este numele sub care se conturează acest periplu fascinant ...

Modelul Dacia care a spulberat orice concurență în Europa!

Duminică, 5 Mai 2024
318

Pe prima poziție a clasamentului înmatriculărilor de mașini din Europa la finalul primelor trei luni din 2024 se află modelul românesc Dacia Sandero.Dacia Sandero ocupă poziția &...

Valeriu Iftime, nemulțumit după ce Botoșani a remizat cu FC Voluntari: „Am fost mai buni!”

Duminică, 5 Mai 2024
717

O victorie ar fi fost extrem de importantă pentru Botoșani, având în vedere că ocupă locul 6 în playout, cu 25 de puncte obținute, la o lungime distanță de primul loc care duc...