Leo Grozavu: "Nu mergem la Ploiesti in excursie". Doi suspendati si cel putin doi accidentati!

Leo Grozavu: "Nu mergem la Ploiesti in excursie". Doi suspendati si cel putin doi accidentati!
FC Botosani va intalni, luni seara, pe Petrolul Ploiesti, intr-un meci din cadrul etapei a 29-a din Liga 1.

Tehnicianul botosanenilor, Leo Grozavu, este constient ca il va astepta la Ploiesti un meci dificil, dar spune ca nu va merge acolo doar in excursie.

"Este un joc de campionat la una din cele mai bune echipe, o echipa cu jucatori foarte valorosi. Au un public extraordinar cu o atmosfera adevarata. Speram sa ne ridicam la inaltimea adversarului. Stiu ca ne asteapta un meci dificil pentru ca ei au primit foarte putine goluri pe teren propriu. Nu mergem la Ploiesti in excursie ca sa vedem stadionul si atat. Vom face tot posibilul sa culegem ceva. Ne asteapta o partida dificila, dar si noi am demonstrat ca nu suntem atat de usor de rapus.", a declarat Leo Grozavu.

In partida de luni, FC Botosani nu va putea miza pe Hadnagy (accidentat), Puri (accidentat), Oltean (suspendat) si Codoban (suspendat), dar si Patache este incert, el suferind o usoara accidentare la meciul amical cu Luceafarul Mihai Eminescu.

"Avem niste probleme de lot ca niciodata. Avem doi jucatori suspendati, cel putin doi accidentati, ca sa nu spun si incerti altii dintre ei, dar putem forma un lot in asa fel incat sa ne prezentam la meci.", a spus Grozavu.

Meciul de pe stadionul "Ilie Oana" va incepe de la ora 21:00 si va fi in direct pe DigiSport 1.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Județul Botoșani se află sub atenționare de Cod Galben. Sfaturile pompierilor!

astăzi, 10:06
584

Astăzi, începând cu ora 10.00 și până la ora 23.00, meteorologii anunță instabilitate atmosferică temporar accentuată.În intervalul menționat, vor fi perioade cu in...

Comuna din Botoșani care își cinstește valorile: Distincții pentru sportivi și artiști, un mare campion a devenit Cetățean de Onoare! (Foto)

astăzi, 09:44
353

La inițiativa primarului Marian Luchian, Consiliul Local și Primăria Hlipiceni au acordat Titlul de Cetățean de Onoare lui Romeo Gontineac, fost jucător profesionist de rugby, de trei ori campio...

Concedierile silenţioase din business: Județul Botoșani, pe lista cu ”cele mai lovite industrii”!

astăzi, 09:17
126

O analiză a Ziarului Financiar, pe baza răspunsurilor primite de la inspectoratele teritoriale de muncă din 19 judeţe, printre care și Botoșani, arată că fenomenul concedierilor colective s-a ...