Leo Grozavu: "De joc sunt multumit, nu si de rezultat"! Vezi VIDEO de la conferinta de presa!

Leo Grozavu: "De joc sunt multumit, nu si de rezultat"! Vezi VIDEO de la conferinta de presa!
FC Botosani a obtinut un egal, scor 2-2, impotriva celor de la Viitorul Constanta, in cadrul meciului din etapa a doua a Ligii 1.

Antrenorul botosanenilor, Leo Grozavu, a spus la finalul jocului ca este multumit de jocul prestat de elevii sai, insa este suparat din cauza rezultatului. Acesta spune ca o victorie ar fi dat un moral bun echipei pentru meciul de joi cu Legia.

"Consider ca am facut o partida buna, dar din nefericire anumite momente le-am gestionat prost. La prima faza fixa am luat gol, apoi la o faza fixa pentru noi au marcat ei. Pe final de meci puteam intoarce rezultatul. Pentru neutri a fost un meci placut. Am spus inaintea meciului ca, daca nu vom primi gol, vom castiga. Din pacate, am primit doua goluri. Oricum, fata de alte echipe, care au jucat mai putin decat noi, dar au suferit esecuri drastice, noi ca ritm am facut fata. Nu este usor sa joci din trei in trei zile", a spus Leo Grozavu.

....despre Hadnagy: "Are si el o varsta. Nici nu se simte confortabil cand nu joaca. El trebuie sa dea totul atunci cand joaca. Am adus un jucator de o alta natura, dar asta nu inseamna ca Attila va fi dat deoparte. Sunt multe jocuri si va avea si el oportunitatea necesara" 

.....despre Ngadeu: "A inceput sa se antreneze singur si cred ca intr-o luna va fi pe teren"

......despre Martinus si Batin: "Martinus este exclus sa joace joi, iar la Batin existe ceva sanse. Dar ati vazut ca si la Legia am introdus cativa jucatori care s-au antrenat putin sau care nu erau pregatiti si ... e greu"

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii din Botoșani au oprit un șofer care circula cu viteză, dar au înțeles imediat motivul. ”Bravo, Poliția Română!” (Video)

astăzi, 15:52
67

Fratele adolescent al botoșăneanului a suferit un accident grav în timp ce mânuia drujba în gospodărie. A fost urcat imediat în mașină pentru a ajunge cât mai repede...

”Pictorița” de la Poliția de Frontieră, din nou aproape de copiii din Botoșani! (Foto)

astăzi, 15:32
34

În astfel de momente, politiștii de frontieră au venit din nou în ajutorul celor față de care soarta nu a fost deloc darnică.Poliţiştii de frontieră botoşăneni au răspuns &i...

Iftime răspunde la acuzațiile de blat: „Ori suntem o națiune de proști, ori suntem duși de tot de acasă!”

astăzi, 14:37
396

Finanțatorul echipei FC Botoșani a răspuns acuzațiilor lansate de Nicu Grameni, crainicul meciurilor de acasă ale lui Dinamo. Grameni a sugerat că există îndoieli cu privire la corectitud...