Leo Grozavu: "Au fost momente cand am fost visatori, dar ne-am revenit"
SPORT

Leo Grozavu: "Au fost momente cand am fost visatori, dar ne-am revenit"

Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, a vorbit la finalul meciului castigat cu Pandurii, scor 3-1, despre joc, dar si despre prestatia jucatorilor, care in prima repriza au trecut prin momente dificile, dupa ce oaspetii au egalat.

"Sunt bucuros pentru cele trei puncte si imi felicit echipa, in special pentru repriza a doua, dar si pentru victorie, pentru ca pana la urma meciul are doua reprize. Am inceput meciul foarte bine, am avut 1-0 si am avut o ocazie foarte mare pentru 2-0, cand Bordeianu a lovit bara, dupa care ne-a costat o faza care nu anunta mare lucru, transformata in gol si parca ne-a schimbat. Parca eram alti jucatori fata de cei de la inceputul jocului. Am pierdut un pic capacitatea concentrare. Au fost momente cand am fost visatori, nu am avut starea mecesara si am pierdut busola, dar e bine ca ne-am revenit a doua repriza si am castigat.", a declarat Leo Grozavu.

Golurile botosanenilor au fost reusite de Mihai Roman, Benjamin Kuku si Catalin Golofca, in timp ce pentru olteni a punctat Negrut.

 

Spune-ne opinia ta