Leo Grozavu, inaintea meciului cu Ceahlaul Piatra Neamt: "M-ar face foarte fericit sa castigam cu 1-0, dar va fi o partida grea"

Leo Grozavu, inaintea meciului cu Ceahlaul Piatra Neamt: "M-ar face foarte fericit sa castigam cu 1-0, dar va fi o partida grea"
Antrenorul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, a vorbit in aceasta dimineata despre partida de sambata de la Piatra Neamt. Acesta crede ca Ceahlaul este un adversar foarte dificil, mai ales dupa ce Florin Marin a preluat echipa.

"Ne dorim victoria foarte mult, insa partida se joaca pe teren. Ne-am pregatit bine toata saptamana si sper ca dupa ultimele doua rezultate de egalitate sa vina si o victorie. Ceahlaul trece printr-o perioada buna de la venirea domnului Florin Marin. Au fost rezultate pozitive si au recastigat o atmosfera si normal ca isi doresc sa castige meciul. Nu stiu daca plecam cu prima sansa, pentru ca cei de la Piatra Neamt are mult mai multa experienta in Liga 1. Noi suntem inca o echipa in formare, dar care poate in orice moment sa invinga orice adversar", a declarat Leo Grozavu.

Tehnicianul botosanenilor nu vrea spectacol in acest meci, ci vrea sa castige cele trei puncte. Leo Grozavu a adus in discutie partida de la Chiajna, cand FC Botosani a marcat trei goluri, dar nu a reusit sa castige.

"I-am studiat foarte bine si au un grup unit. Este o echipa muncitoare, care sta bine in teren. Cunoasteam plusurile si minusurile adversarului. Nu este o echipa spectaculoasa, dar este o echipa pragmatica, care stie sa exploateze momentele de slabiciune. Va fi o partida dificila. Lumea ne vede favoriti, dar partida va fi una grea. Putem sa castigam. Imi doresc sa castig cu 1-0. M-ar face foarte fericit", a spus Grozavu.

Partida dintre Ceahlaul si FC Botosani va avea loc sambata, de la ora 16:00, la Piatra Neamt.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Post vacant într-o parohie din Botoșani, se caută preot pentru 230 de familii!

astăzi, 12:42
170

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a actualizat, pe 3 mai 2024, lista cu parohiile vacante pentru care pot opta pentru transfer doar preoții din cadrul Eparhiei Iașilor care întrunesc condiții...

Focul pus cu intenție a distrus tone de furaje, pompierii au reușit să salveze casa și animalele!

astăzi, 10:52
232

Pompierii botoșăneni au fost la datorie 24 de ore din 24 pentru intervenția imediată la solicitările cetățenilor și gestionarea optimă a situațiilor de urgență, produse la nivel local....

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
820

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...