Leo Grozavu e supărat în continuare pe haosul din Liga 1: "Sacrificați sunt tot jucătorii, antrenorii, cluburile care cheltuie bani"

Leo Grozavu e supărat în continuare pe haosul din Liga 1: "Sacrificați sunt tot jucătorii, antrenorii, cluburile care cheltuie bani"
Situatia incerta a Ligii 1 il nemultumeste in continuare pe tehnicianul echipei FC Botosani, Leo Grozavu, cel care s-a aratat revoltat de faptul ca nu stie cine este a 14-a echipa, chiar daca sezonul a inceput deja.

Antrenorul botosanenilor spera ca jucatorii sa nu fie afectati de aceasta amanare a campionatului.

"Nu am jucat in prima etapa si sunt un pic nelinistit din acest motiv. Nu este normal ca in anul in care ne aflam, intr-o tara civilizata sa nu stii cu cine joci in prima etapa sau campionatul sa nu stie cate componente are. Peste noi a dat ghinionul, in sensul ca noi am fost cei care am picat cu acea necunoscuta. Din acest motiv programul nostru a fost dat putin peste cap. Baietii erau pregatiti pentru a incepe campionatul, dar acesta amanare i-a dat peste cap. Sper sa nu se observe asta. S-a mai intamplat asta si nimeni nu raspunde. Sacrificati sunt tot jucatorii, antrenorii, cluburile care cheltuie bani", a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
460

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
475

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
272

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...