Leo Grozavu, despre posibilitatea de a juca la Iasi: "Echipa este a Botosaniului. Nici nu vreau sa ma gandesc ca in prima etapa nu vom juca pe teren propriu"

Leo Grozavu, despre posibilitatea de a juca la Iasi: "Echipa este a Botosaniului. Nici nu vreau sa ma gandesc ca in prima etapa nu vom juca pe teren propriu"
FC Botosani ar putea incepe sezonul urmator de Liga 1 pe terenul celor de la CSMS Iasi si asta pentru ca este greu de crezut ca pana pe 25 iulie, atunci cand va avea loc prima etapa, vom avea nocturna pe stadion.

Abia miercuri s-au deschis ofertele, mai urmeaza inca 30 de zile de analiza, dupa care va avea loc o licitatie electronica. Insa in cazul in care o firma castiga licitatia, iar alta contesta, sansele sa jucam la Iasi vor creste considerabil.

Antrenorul Botosaniului nici nu vrea sa se gandeasca la faptul ca ar putea juca la Iasi in primele etape din sezonul 2014-2015.

"Nu cred ca ar fi placut, nici pentru noi ca si oameni implicati direct si mai ales pentru spectatori. Va dati seama, echipa este a Botosaniului si trebuie sa joace la Botosani. Jucatorii si noi toti cred ca avem foarte mare nevoie de publicul din Botosani. De fiecare data cand publicul a fost alaturi de noi am demonstrat ca echipa poate face jocuri bune si rezultate bune. Nici nu vreau sa ma gandesc ca prima etapa din campionatul urmator nu ne va gasi pe teren propriu. Nu e placut deloc, iar vestile nu sunt bune", a declarat Leo Grozavu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Anunț important pentru pensionarii botoșăneni, când intră banii pe card?

astăzi, 11:36
78

Casa Județeană de Pensii (CJP) din Botoșani face un anunț important pentru botoșănenii care își încasează pensia pe card.Astăzi, 30 aprilie, au fost operate și validate trans...

O instituție de cultură din Botoșani își mărește echipa, despre ce post este vorba!

astăzi, 11:12
139

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani caută să angajeze mânuitor, montator decor pentru o perioadă nedeterminată, cu program de muncă de 8 ore pe zi.Potrivit anunțului pub...

Pompier botoșănean în echipa de alpiniști a României, într-o spectaculoasă competiție în Spania! (Foto)

astăzi, 10:09
81

Un pompier botoșănean a făcut parte din echipa de alpiniști a Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, care a obținut locul IV la un concurs internațional.Plutonierul adjutant ...