Leo Grozavu, despre meciul cu Legia: "Vom avea o șansă mica si vom încerca sa profitam de ea"! Vezi ce a pus antrenorul georgienilor dupa meci!

Leo Grozavu, despre meciul cu Legia: "Vom avea o șansă mica si vom încerca sa profitam de ea"! Vezi ce a pus antrenorul georgienilor dupa meci!
La finalul partidei castigate de FC Botosani cu scorul de 3-1 impotriva georgienilor de la Tskhinvali, antrenorul Leo Grozavu s-a declarat multumit de calificarea din turul doi, insa stie ca va da peste un adversar foarte dificil.

"Vă mulțumesc pentru ospitalitate. Tskhinvali este o echipa foarte buna, o echipa tanara si le urez succes. Ma bucur ca ne-am îndeplinit obiectivul. Legia va fi un adversar dificil, dar calificarea se va juca pe terenul de fotbal. Vom avea o șansă mica si vom încerca sa profitam de ea", a declarat Leo Grozavu la conferinta de presa de la finalul partidei.

Antrenorul georgienilor a precizat ca echipa sa tanara a facut multe greseli, iar la nivel european nu esti iertat.

"S-a dovedit ca a fost un meci dificil. Am primit gol din primul minut si am facut greseli elementare mari. Echipa noastra este una tanara si mereu am afirmat ca Botosaniului este o echipa buna in campionatul din Romania. Era dificil pentru jucatorii mei tineri sa obtina un altfel de rezultat. Unii dintre ei au jucat pentru prima data in aceasta competitie. In campionatul georgian poate erai iertat daca faceai astfel de greseli, insa la nivel european nu. Este trist pntru ca am avut sansa, dar de acum ne gandim la campionatul intern", a spus Kakha Kacharava.

 

Spune-ne opinia ta