Leo Grozavu a ajuns la Botosani! Si-a cerut scuze de la suporteri: "Daca am gresit vreodata, imi cer scuze" - FOTO
SPORT

Leo Grozavu a ajuns la Botosani! Si-a cerut scuze de la suporteri: "Daca am gresit vreodata, imi cer scuze" - FOTO
Noul antrenor al echipei FC Botosani, Leo Grozavu, a ajuns, luni dupa-amiaza, la Botosani, urmand sa sustina primul antrenament cu echipa. 

Acesta a precizat ca nu se astepta sa revina atat de repede la Botosani si ca are incredere in jucatori ca pot tine echipa in prima liga. 

Leo Grozavu a tinut sa-si ceara scuze de la suporterii echipei FC Botosani, daca a gresit fata de acestia.

"Sa fiu sincer nu ma asteptam sa revin, pentru ca nu a trecut mult timp de cand am plecat. Stiu ca ma asteapta o treaba importanta si eu sunt increzator. Am incredere in baieti, pentru ca pe marea majoritate ii cunosc. De fiecare data cand am fost chemat am venit. Am mai venit intr-un moment greu, si acum e dificil, dar putem trece peste. Stiu ca antrenorul e tinut doar de rezultate si e un risc. In mass-media au aparut multe lucruri, cum ca ar fi foarte dur, ca injur jucatorii sau chiar ca ii bat. Nu stiu de unde au aparut astea. Eu peste tot pe unde am fost am avut o relatie foarte buna cu jucatorii. Nu m-as fi intors la Botosani daca as fi avut probleme cu jucatorii. Sunt un tip caruia nu-i place sa piarda. Nu am niciun razboi cu suporterii. Am facut doar un apel la el la modul de a incuraja echipa , nu sa jignesc pe cineva. Daca am gresit vreodata imi cer scuze pe aceasta cale, pentru ca nu as putea sa fiu in razboi cu suporterii.", a declarat Leo Grozavu.





 

 

Spune-ne opinia ta