JUNIORI: FC Botosani a dat o mana de ajutor celor de la CSS! Trupa lui Schiopu ramane la primul loc! Burlacu a marcat din nou!

JUNIORI: FC Botosani a dat o mana de ajutor celor de la CSS! Trupa lui Schiopu ramane la primul loc! Burlacu a marcat din nou!

Andrei Burlacu
Ionut Tabultoc

Juniorii B de la CSS Botosani evolueaza excelent in acest sezon. Botosanenii raman neinvinsi in campionat si dupa etapa a VIII-a.

Elevii lui Daniel Schiopu, lideri in Seria 1 a Campionatului National de Juniori, au invins duminica dupa-amiaza cu scorul de 3-0 in deplasarea de la LPS Roman. Pentru CSS Botosani a marcat Nicorici (2) si Burlacu, cel din urma ajungand la 23 de goluri inscrise in acest sezon.

Botosanenii au fost ajutati in aceasta etapa de FC Botosani, echipa pregatita de prof. Cristi Frumuz, care de la aceeasi ora a scos un egal cu CSMS Iasi, formatie aflata inaintea meciurilor pe pozitia a doua la egalitate de puncte cu CSS-ul. 

In urma acestor rezultate, CSS Botosani se distanteaza in clasament la doua puncte in fata iesenilor.

Echipele de Junior A au fost invinse in aceasta runda. CSS Botosani a pierdut la Roman cu 2-0, in timp ce FC Botosani a pierdut acasa cu scorul de 3-2 in fata celor de la CSMS Iasi.

Etapa 8

FC Botosani (A) – CSMS Iasi… 2-3 (0-2)
Au marcat: Borcoi, Tanasa
Antrenor: Catalin Chirila .

LPS Roman – CSS Botosani (A)… 2-0 (0-1)
Antrenor: Sorin Iordache .

FC Botosani (B) – CSMS Iasi…1-1 (0-1)
Au marcat: I. Filip
Antrenor: Cristi Frumuz .

LPS Roman – CSS Botosani (B)…0-3 (0-1)
Au marcat: Nicorici (2), Burlacu (1)
Antrenor: Daniel Schiopu

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
440

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
449

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
265

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...