Jucator de la FC Botosani exclus din lot!

Jucator de la FC Botosani exclus din lot!

ALEXANDRU VRABIE

Alexandru Vrabie, jucatorul in varsta de 22 de ani de la FC Botosani, a fost exclus temporar din lot, masura fiind luata, conform celor precizate de Stefan Apostol, antrenorul principal al echipei, ca o consecinta a comportamentului neadecvat de care a dat dovada jucatorul FC Botosani.

"Am luat masura de excludere temporara in cazul lui Alexandru Vrabie din cauza comportamentului neadecvat si a indisciplinei manifestata de jucator", a mentionat Stefan Apostol.

Chiar daca a evitat sa specifice actele de indisciplina de care se face vinovat Vrabie, antrenorul FC Botosani a amintit de lipsa de la antrenamente a acestuia. Vrabie se va antrena separat de colegii sai in urmatoarele saptamani, pana cand va dovedi ca locul sau este in interiorul echipei.

"In momentul in care constientizeaza exact ce vreau si ce cer de la jucatori imi va spune si se va intoarce in echipa", a precizat Apostol.

Daca, deocamdata, nu s-a pus problema unor sanctiuni de ordin financiar, antrenorul principal al FC Botosani nu exclude ca o astfel de masura sa apara ulterior.

"Daca nu isi va face antrenamentele separat, in parametrii ceruti, atunci masurile vor implica si alte aspecte. Totul depinde de jucator", a punctat Stefan Apostol.

Deocamdata nu sunt vizati si alti fotbalisti, insa Stefan Apostol spune ca vor mai fi luate astfel de masuri, daca va fi cazul.

"Interesul meu nu este sa dau jucatori afara, ci vreau sa se inteleaga ce implica meseria de fotbalist. Am ajuns la concluzia ca nu se poate altfel. Un fotbalist are, pe langa drepturi, si obligatii", a conchis antrenorul principal al FC Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi de 12.000 de lei aplicate de jandarmi în minivacanța de 1 Mai, botoșăneni prinși cu droguri de risc!

astăzi, 17:14
21

În minivacanța de 1 Mai, efectivele Inspectoratului de Jandarmi Județean (IJJ) din Botoșani au acționat preponderent în vederea prevenirii faptelor de tulburare a ordinii și liniștii...

FC Botoșani - FC Voluntari 0-0! Ne-am jucat cu ocaziile, salvarea de la retrogradare se decide la Galați!

astăzi, 16:30
229

FC Botoșani a remizat cu FC Voluntari, 0-0, după un meci în care echipa a avut ocazii imense.Meciul a început modest, iar prima fază periculoasă a avut loc în minutul 36. Atu...

Incendiu la o gospodărie din apropierea Mănăstirii cu un albastru unic în lume! (foto, video)

astăzi, 15:40
361

Incendiul a izbucnit în jurul orei 15:00, la o gospodărie din localitatea Voroneț. Pompierii suceveni intervin pentru localizarea și lichidarea incendiului.Momentan se manifestă la o cas...